Lyx

Först: Nyår ser ut att fixa sig :)

Hoppade nyss ur badet. Lyxade till det lite nu ikväll genom att ta ett långt, varmt bad och kleta in mig med alla mina julklappsprodukter ;) Nu känner jag mig len och fin!!
Mamma hade köpt en gammal favorit till mig. LdB shape body scrub. En alldeles utmärkt, men ändå hyfsat billig duschkräm som man blir så underbart babymjuk med. Den har varit saknad, då jag självklart varit för snål för att köpa den själv :P Typiskt studentbeteende antar jag.. väntar tills någon vänlig själ köper det åt en istället!
Även ansiktet fick sig en omgång med facial scrub :) MYS!!


Nyår :/

Nyårsafton närmar sig med stormsteg. Faktiskt bara en dag kvar nu på 2007, ett mycket bra år :)
Tyvärr har jag just nu nyårsångest. Har blivit en traditon de senaste åren.
Köpenhamnresa var ju inplanerad.. och den kommer ju delvis att gå av stapeln också. Blit en runda till köpenhamn under dagen men jag kommer åka tillbaka hemåt senare på eftermiddagen. Känner att jag inte är riktigt sugen på att lägga massa pengar på att stanna där. Dessutom har jag ju en väldigt stark känsla av att det kommer vara enormt svårt att komma in någonstans överhuvudtaget.. och efter en misslyckad juldag i Helsingborg i tisdags orkar jag inte med en sån kväll igen. Men måste åka och säga hejdå till lite folk som jag mest troligt inte kommer att se igen. Usch, fasar för detta. Kommer bli riktigt jobbigt!
Älskar alla mina underbara utbytisar...

Förbannat

Fick ju en jäkligt bra idé att följa med pappa på hockey idag och kolla på när rögle utklassade växjö.. eller ja, det var ju det jag hoppades på i alla fall. Men nog fan skulle det bli tvärtom. Sämsta jävla skitmatch jag någonsin varit på! Arg var jag! Att det dessutom var Växjö, pinsamma Lakers som vann gjorde ju inte saken bättre!! Jag får väl flytta hem igen.. såhär kan vi ju inte ha det!!
Skärpning rögle!!
image280

The Tivoli

Om man befinner sig i skåne en fredagskväll så måste man självklart bege sig till the Tivoli i Helsingborg. Praktiskt taget uppvuxen där ju ;) Haha nej, riktigt så illa är det kanske inte.
Men Milla, Stina och jag styrde upp en liten förfest här i Åstorp och sedan blev det tåget in till stan.
Första stoppet blev stinsen. Här träffade vi på en hel hög med människor vi känner.. Maria, ida, natalie och magnus är några av de partyglada som vågat sig ut.
Efter ett par goda drinkar under happy hour på stinsen bar det av mot tivolikön. Där träffade jag och Milla ännu några bekanta och efter inte så lång tid var vi inne på vårat favoritställe :) Chockad var man då stället var ganska öde så gott som hela kvällen. Det är man inte direkt van vid. Men det var riktigt roligt i alla fall. Blev ytterligare någon drink och sen höll vi väl mest till på dansgolven hela kvällen. Precis som det ska vara alltså!!
Älskar att träffa allt gammalt folk!
Oj, vad snygga vi var då ;)
image279

Ursäkta avbrottet

Ja, jag ber om ursäkt för mitt ointresse av att blogga de senaste dagarna. Har ju varit lite småstressigt med besök av de två Nicoles över jul, och sen har det blivit mycket jobbande igår och idag. Kom nyss hem faktiskt!
En annan orsak till att jag tänkt vänta var att jag ville skriva om julen och samtidigt lägga in lite söta bilder sen julafton.. men tyvärr har inte Nicole skickat dessa till mig än. Och eftersom de flesta togs på hennes kamera så får de alltså komma vid ett senare tillfälle..
Men alltså, julafton!! Vilken fantastiskt rolig kväll det blev. Är så glad över att Nicole var med och firade tillsammans med mig och min familj. Har verkligen haft den bästa julen någonsin.
Julafton inleddes ju självklart med kalle anka kl 15. Det är ju bara ett måste om man ska fira en traditionsenlig svensk jul. Tänkte att Nicole skulle tycka dt var trkigt då de bara pratar svenska men hon har ju sett allting förr så det var inga större svårigheter.
Någon timme senare kom morfar och Siv hit och då blev det julmat :) Både jag och Nicole hll oss väl mest till köttbullar, prinskorv och anjovisfri janssons.. men det var gott ändå. Kan ju inte påstå att jag gillar julmat, men jag vill absolut se ett riktigt julbord på julafton ändå.
Efter maten ville vi ju slita upp våra julklappar ;) Barn som vi är.. men pappa envsades med att vi skulle vänta. Något som jag inte alls gillade haha. Men sen förstod jag varför.. Mamma och pappa hade i smyg fixat en jultomte. Haha.. han kom och knackade på dörren vid åttatiden. Klart att Nicole skulle få se jultomten när hon är i Sverige tyckte mina föräldrar. Nu är det pinsamma att jag var fullständigt livrädd för denna tomte. Nicole också för den delen. Han hade en fruktansvärt läskig mask på sig.. ingen tomtemask alls. Rynkig och äcklig var den.. såg lite för äkta ut också. Krävdes mycket tjat innan jag vågade krama om tomtefar ;)
Julklappsöppningen var underbar såklart. Fick massa fina saker!
Sedan var det dags för gröt och julklappsspel. Gröten var väl ingen höjdare tyckte jag.. men spelet däremot. Massa skratt och skrik. Vi hade riktigt roligt :) Jag lovar bilder kommer förr eller senare!!
image278

christmas the american way

Nicole kom ju hit idag vid 12-tiden. Hade ett litet missöde med tåget då hon hamnade i Bjuv istället haha.. pappa och jag fick köra och leta upp henne :)
Väl tillbaka i Åstorp blev det fika med köttbullemackor. Mums!
Nicole och jag åkte sedn iväg på en liten skånetur. Först körde vi och hälsade på farmor och farfar i Klippan där kusiner också var på besök. Blev lite mer fika där..Kommer vara SÅ trött på choklad ch andra sötsaker efter julen.. ja, i alla fall en vecka :P Efter Klippan blev det en snabb tur till Väla. Inte alls lika mycket folk som jag trodde där skulle vara. Riktigt längesen jag var där faktiskt. Vi var även inne en snabb runda på IKEA innan vi körde vidare till Helsingborg där vi körde genom den fina stan med julpynt överallt. Älskar Helsingborg på julen. Där var verkligen mysigt. Parkerade på knutan och sen gick vi en liten promenad runt centrum. Julgranen på kullagatan var väldigt fin :)
Sen blev det att köra tillbaka hem där mamma lagade riktigt god middag. Lasange.. det bästa med att vara hemma är ju maten såklart ;)
Nu skulle jag och Nicole kolla på film, men hon somnade innan vi hann välja någon.
I morgon är det julafton! Älskar julen :)
Merry christmas to all of you

Lördagspost

Idag jobbade jag ju som sagt på posten. Folk blev mer än lite förvånade när man kom cyklande med post en lördag. Hör ju kanske inte till vanligheterna.. men det var ganska kul att jobba idag i alla fall :)
Efter jobb blev det till att åka iväg och hälsa på systeryster, Annika. Först i Åstorp och sen åkte vi till deras lägenhet i Klippan och åt god mat och kollade på en bra film med usla skådespelare. Minns inte namnet på den, men var en blandning mellan da vinci koden och fast and the furious ;)
I morgon kommer Nicole! Längtar efter julfirandet!!

Back

Back to the place where trobles are countless..
Då var man tillbak i Åstorp igen då. Inte så länge sen sist, men känns ändå som det. Hann ju nästan inte träffa något folk sist så man har kommit ifrån det ett tag.
Hann bara till Åstorp innan jag fick syn på min bästa vän Martin i alla fall :) Ringde och hörde vad han hade för sig och blev medbjuden på förfest hos gamla klassvännen Stoffe. Hade väl måttligt roligt där, men det var kul att träffa lite gammalt folk. Bara pojkar var där dock.. så jag passade inte in :P
Gick hem tidigt alltså. Skulle ju ändå ta det lugnt ikväll med tanke på jobb i morgon. Usch och fy!
Men det kommer bli roliga juldagar i alla fall. Dom ser jag fram emot :)

C ya!

Tentan är avklarad! I did very good :) Eller ja, det är jag nästan helt säker på i alla fall..
Idag blir en smått stressig dag med sista julklappsshoppingen, städning och hemresa.
Dyker upp i Växjö igen den 3:e januari!

Och så var det dags igen..

Just det! Tenta i morgon.. IGEN!
Blir sista anatomi/fysiologitentan dock. Ja, det är i och för sig om man bortser från den omtenta jag kommer att få göra den 4:e januari.
Denna gången känns det däremot mycket bättre. Jag har pluggat väldigt mycket mindre, men ändå känns det som att jag kan det mesta. Detta vill säga att jag kan det som jag TROR kommer dyka upp på tentan. Det som fanns på de gamla tentorna. Har det blivit många ändringar vet jag inte hur det kommer att gå. Men jag har gott självförtroende. Det här ska jag klara!! Annars är jag faktiskt en besvikelse för mig själv :P

It was all very worth it

Dagen började väldigt jobbigt. Mark, hollänaren från huset mitt emot men också en bra vän, kom över och sa hejdå i förmiddags. Han skulle åka en timme senare. Stackaren hade helt röda ögon.. och jag kan ju lova att jag också fick det . Började stortjuta så fort han hade gått härifrån.. och han är absolut inte någon jag kommit speciellt nära. Hur ska det gå när mina kära börjar lämna Sverige?
Satt även och pratade med Leah en stund på msn om just utbytesstudenternas hemresor.. Sorgligt samtal.
Har fått höra från många, många gånger, att de undrar varför jag valde att göra såhär. Alltså umgås med utbytesstudenterna från första början. Så här sa jag till Leah tidigare..
I could have hung out with swedes all semester and spared me soo much pain, but what I did instead was all worth it.
Och så är det verkligen. Jag har min underbart roliga termin att tacka mina utbytesvänner för. Utan dem är jag inte ens säker på att jag hade varit motiverad alls till att fortsätta plugga här..
Och nu lite glädje i all ledsamhet. Idag fick jag även min nya "buddy". En i nästa gänget utbytesstudenter som anländer hit i januari. En kille från usa :) Missouri för att vara helt korrekt! Kommer få en bra vårtermin också.. det vet jag!!

Den andra Nicole

Nicole från Stillwater, USA.. även denna Nicole är en mycket kär vän!!
image277

Lyckat!

Blev verkligen en mycket lyckad sista kväll på Stallet igår. Sorgligt att träffa alla de utisar man visste var sista gången man såg dem.. men jag hade väldigt roligt i alla fall :)
På förfesten lärde jag alla spela busdriver, som jag tror de tyckte var ganska roligt. Blev även lite kycklingövningar, och vodka haha. Stallet var helt fullt. Kom dit halv tio och så var där redan kö.. Ett riktigt bra coverband var på plats. Vi dansade, hoppade och skakade ganska länge :) Många skratt! Men red hot chili peppers låtarna måste man ju bara älska.
Efterfesten blev hos Nicole.. lite härliga människor som jag kommer att sakna något fruktansvärt!

Friends forever

Nicole från Spokane, USA. En vän för livet :)
image268

Växjö City

Där har jag hållit hus idag. Nicole, Tracy och jag vandrade ner till en mycket kall stad vid 13-tiden. Gick först och åt en massa god skräpmat, och sen var det shopping som gällde. Hittade äntligen julklapp till mamma :) Mycket nöjd.. hoppas hon också blir det nu!
Nicole köpte babykläder på H&M till sitt lilla kusinbarn. Sååå gulligt. Jag ville också ha ett par bebisar att shoppa urgulliga bebiskläder till. Fanns så mycket fint! Efter ett besök på systemet och resecentrum gick vi tillbaka till campus. Lite för kallt att gå nästan. Ska definitivt ta på mig mer kläder nästa gång. Jag borde vetat bättre!!
När jag nyss kommit inom dörren ringde mamma. Vi hade tydligen fått ett stort paket hemskickat från Spokane, staden där Nicole (washington) kommer ifrån. Hon ska ju fira jul med oss så hennes föräldrar hade varit världens sötaste och skickat julklappar till mig och choklad till mina föräldrar. Jag blir ju nästan gråtfärdig. ÅK INTE IFRÅN MIG!!
Ikväll kommer nog tårarna att rinna flitigt. Sista gången på Stallarna.. vilket innebär att jag kommer få träffa många av mina utbytesvänner för allra sista gången. Usch jag ville inte att denna dag skulle komma så snart :( Men vi ska ha ett roligt avsked ikväll i alla fall!
Love you all my dear friends..

Majbålet

"The bonfire" var väldigt mysigt. Lite för kallt för att jag skulle stanna allt för länge bara. Knallade tillbaka hem efter en och en halv timme eller så.. då var mina tår definitivt redo för lite värme. Elden gav ju visserligen lite, men blev lite trångt runt omkring den på slutet. Antar att de flesta frös lika mycket som jag.
Leah och jag gjorde ett kortare besök på skolan också. Hon behövde en toalett. Och då var vi ju tvugna att ta lite roliga bilder också.. när vi ändå var där såhär på kvällstid och allt ;)

Bonfire

Fick just nys om att det blir en "bonfire" snart borta vid campusslottet. Ska dit med Nicole och Laurel :) Blir nog mysigt!

Lib

Var en runda på biblioteket idag. Hanna, frida, agnes, martina och jag har kämpat oss igen gamla tentor så idag gick vi igenom det vi inte kunnat lista ut själva och sen kopierade vi varandras så att vi har något att plugga på.
Detta gjorde vi sist också.. och det verkade ju fungera. Alla fick godkänt. Utom jag då förstås som inte pluggade tillräckligt. Dåligt av mig.. men blivit lite bättring på det. Nästa tenta SKA jag klara!! Det är ett absolut måste.. och än så länge har jag gott självförtroende :)
Just nu tittar jag på Gilmore girls, och sen måste jag ju nästan titta på OC också.. nyss ätit god mat. Mmmm gammal mat ur frysen är det bästa som finns. Just idag fick jag tag på en thaigryta, behövde bara koka lite bulgur att äta till. Blir frysmat hela veckan. Försöker nämligen tömma den tills på fredag då jag åker till Åstorp igen. Sen blir det ny termin, och ny full frys ;) Måste dock tillägga att det är ingen sliskig färdigmat jag ätit. Nej tack, riktig mat à la Hanna ska det vara!!
Efter mitt TV tittande blir det böckerna.. tror jag i alla fall :)

Inte som jag tänkt mig

Utgången igår blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig.. men vad gjorde det?
Vi gick iväg till Sivans sjukt tidigt då vi hörde att där redan börjat bli kö. Detta var 21.20, alltså MYCKET tidigt.. trodde vi ja! Tyvärr alldeles för sent för att slippa en timmes lång kö. Och nej tack, sånna är inget för mig. Jag lämnade kön igen och gick hem och ringde på Hannas dörr istället. Där var det förfest i full gång.. massa växjöfolk som jag inte träffat förr. Men de var alla mycket trevliga, så det var roligt.
Vid halv tolv tiden drog vi oss vidare till Stenladan där kön var betydligt mindre än på sivans.. ingen kö alls om jag inte minns helt fel! Trots brist på kö så var där redan ganska mycket folk på stället. Lite förvånad blev jag faktiskt.
Tiden inne på stanladan var väl sådär. Jag slarvade som vanligt bort alla jag kände och sen stod jag mest och snackade med ett gäng tyskar/holländare som jag pratat med förut.. det var väl i och för sig ganska trevligt det också :)
Sov lääänge idag!!

Sivans

Ikväll blir det Sivans :) Tror det blir jag, Leah och Nicole. Får väl se hur kvällen blir.. men vi brukar ju ha superbra kvällar! Annars har dagen varit riktigt slö. Sängen, datorn och gammal lasange från frysen haha. Man får väl vara lite mer aktiv i morgon. Plugga måste man ju tyvärr göra.. tenta på fredag igen. Sen blir det till att fara hem till Åstorp för julfirande!!

The very last...

..FRIDAY!!
Ja, det stämmer. Min allra sista fredag på stallarna med mina underbara utbytesvänner.
Vi planerade såklart en speciell kväll :)
Nicole, Leah och jag har ju bott i samma hus den här terminen, vilket jag tycker är väldigt bra! Så igår tänkte vi göra vår alldeles egna corridor crawl, trots brist på korridor. För er som inte är studenter kan jag ju berätta att corridor crawl innebär att man går runt till allas rum och varje person m¨åste bjuda på någonting att dricka. Detta funkade utmärkt även i vårt hus. Sprang upp och ned mellan trapporna ;)
Nicole och Laurel anslöt också en stund innan det var dags att bege oss mot stallet. Men då fick inte mer alkohol plats i magen haha..
Efter en mindre kö för att komma in var stallarna väldigt roligt!! Dansande bland alldeles för mycket folk, och prat om den gångna terminen på ovanvåningen. Hann även med att slänga in lite meningar på tyska ;)

Hoppas ni gillar mina festliga foton ;) ?!

Obduktionen

Måste nästan berätta lite mer om den mardrömslabb vi hade i skolan igår. Fruktansvärt vidrigt!
Labben vi skulle ha hette hjärtslag, och jag var fullt beredd på att skära i ett grishjärta. Har man ju gjort i högstadiet så det hade jag inga problem med. Tror dock att alla blev chockade då de sätter fram en halv gris på borden. Eller ja, riktigt så illa var det väl inte. Men det var allt från tungan ner till njurarna. Usch och fy, jag vill inte ta på död gristunga.
Luktade verkligen dött och obehagligt. Fick rysningar då läraren sprang mellan borden och skar och klippte allt längre och längre ner i den stackars grisens luftvägar och lungor. Trodde inte jag skulle vara så känslig.. men detta var ju fullständigt groteskt!!
En liten detalj som var rolig med "obduktionen" var de fräcka dräkter vi fick ha på oss. Gula helrockar med plastskydd överallt ;) sassy!!


Lussevaka på mitt och Fridas sätt..

Jag och Frida hade ju planerat en liten hemmagjord lussevaka hos mig igår. Tänkte baka en massa julgott och kolla på julfilmer hela natten. Letade upp lite recept på internet och sen gick vi iväg till ica för att handla det vi behövde.
Efter en fruktansvärt äcklig lab i skolan, där vi i stort sett styckade grisinälvor, så var vi kanske måttligt sugna på att laga mat och baka. Lyckades ändå röra ihop lita tacos och sen var aptiten tillbaka ;)
Frida och jag ägde faktiskt på att baka lussebullar. Mmmm såå goda de blev!! Och gula!!
Mitt i bakandet kom hanna, agnes, frida och martina också hem till mig för att fika lite. Vi hade riktigt mysigt med julmusik, glögg och fortsatt bakande av lussebullar och pepparkakor. Lite julmust hann vi också med :) Fick verkligen den rätta julkänslan!
När de andra gått hem fortsatte Frida och jag att röra ihop smetar. Nu skulle vi baka chokladkola och knäck. Vi ägde ju på det också ;) Gott blev det!! Mellan rörning i kastrullen tittade vi även på ensam hemma 2, sunes jul och även en snutt på polarexpressen.
Har jag sagt att jag älskar julen?

What a trashy tuesday...

Utgång på stallarna..det är ju tisdag ;) Trashy tusday!! Sista tisdagen Laurel kunde vara trashy haha.. på lördag kommer nämligen hennes bror hit från Kanada och besöker oss partyprinsessor i Växjö :) Ska bli roligt att se honom, de ska tydligen vara kopior!
Vi hade i alla fall en mycket trevlig kväll. Kort förfest i min lägenhet.. sen dansande hela kvällen. Just the way we like it! ;) Usch jag började tänka på att när jag kommer tillbaka efter jul kommer stallarna inte vara sig likt. Nu när man går upp på ovanvåningen känner man nästan alla, eller vet åtminstone vem de är.. eftersom nästan alla där är utbytesstudenter. Men nu kommer så gott som alla att lämna mig ensam kvar :'( I'm gonna cry so bad!!


Class all day

Föreläsning i många timmar idag :( Jag var inte så engagerad.. när någon som inte förstår sig på kemi överhuvudtaget ska försöka lära ut kemiska formler så blir det bara inte bra. Jag saknade Eva, vår kemilärare på gymnasiet..
Men jag hoppas jag har lite av detta gratis eftersom jag kämpade mig igenom 3 år på NV :P
Jag och Frida satt mest och pratade om vår lilla lussevaka vi ska ha i morgon. Hemmagjorda lussevaka haha. Kommer bli mysig kväll!!
Ikväll blir det mest troligt utgång.
Trashy tuesday


Julkalendern

I morse hade vi föreläsning redan kl 8.15. Trots att det var plågsamt att kliva ur sängen så var jag ganska snabbt uppe tyckte jag. Blev i alla fall att jag hade tid att sätta mig för att kolla på mitt premiäravsnitt ur årets julkalender på svt. Var ett par år sedan man följde dem..
Om jag inte har helt fel så heter den i år "En riktig jul". Hann ju tyvärr inte riktigt fatta meningen med den, men jag kan tänka mig att om jag vore 10 igen så hade jag tyckt den var bra. Lite onsynliga tomtenissar och sånt är ju aldrig fel ;)
För några veckor sen satt jag och Hanna och diskuterade julkalendrar som vi gillat under åren vi var små. Hade lite problem att minnas dem, så vi var tvugna att låta internet lösa gåtan för oss. Vi var ju båda helt klart överens om att "Mysteriet på Greveholm" varit den bästa. Den hade jag mycket väl kunnat sätta mig och se alla avsnitt ur nu också. Älskade den!
image238

Birthdayparty

Får väl säga att man var lite väl bakfull på lördagen. Inte jättesugen på att börja festa igen.. men Mattias 20års fest var inplanerad så man fick ju ta sig i kragen och piggna till.
Festen var väldigt lyckad får man säga. En stor blandning på folk då både föräldrarna och vänner var där.. detta innebar ju att jag fick festa med mina föräldrar också. YAY! Nej roligare kan man ju ha.. då jag tog det lugnt fick man skämmas för mamma och pappa istället :P

Friday night

Fredagskvällen började med en liten nätt förfest. Det partysugna folket bestod av Milla och mig :) Men det räckte gott och väl.. Vi vet hur man får den rätta partystämningen!!
Åkte in till Helsingborg redan vid halv 10. Begav oss till Stinsen på knutpunkten där vi mötte bland annat Natalie och Maria. Kärt återseende :) !! Satt på stinsen i ungefär en timme.. Hann hälla i oss ett par drinkar där innan vi drog vidare till Tivoli. Jag och Natalie kom in först, lyckades slarva bort Milla någonstans på vägen. Natta och jag fick i alla fall våra stämplar, och sedan gick vi vidare till vårt gamla stammisställe. Steakhouse såklart! Där blev det traditionsenliga shots och cider innan vi vandrade tillbaka till Tivvan igen. Där hittade vi massa roliga folk. Dansade en hel massa, och hann även med att dricka den äckligaste drinken någonsin.. stackars bartender ;)
Nattbussen hem efter vad som varit en av mina bästa tivolikvällar någonsin.
Natten i bild...

Söndag

Nej, jag har inte glömt bloggen..
Det jag glömde var sladden till kameran, i Växjö. Så helgens historier och foton kommer ikväll när jag är hemma igen :)

What time is it..?

It's partytime.. it's friday!
Trots att jag var befriad från jobb så fick jag gå upp kl 6 i morse och köra mamma till jobb i Helsingborg. Oj, vad trevligt det var! Var inte jättepigg med tanke på att jag kom från en gammal vän halv 2 på natten. Fy vad ansträngande det var att vakna!! Men när jag kom hem gick jag direkt till sängen och kröp ner igen. Vaknade nyss ;)
Ikväll blir det som sagt party. Milla kommer hit vid 5 tiden tror jag. Vad roligt vi ska ha! Hoppas man stöter på lite folk man känner i stan också!!

No more work for me, thankyou!

2 dagars jobb är äntligen slut.. haha låter som om jag aldrig jobbat tidigare i livet :P Är dock tvärtom.. hur mycket har jag inte slitit här på posten?! 5 julen blir det där i år. Alltså 5 jular, 4 somrar, massa påsklov, sportlov etc + tidiga morgonar innan skolan och sena kvällar efter skolan. Har klagat sjukt mycket, men har posten att tcka för mycket :) Har varit bra slit, även om man hatat det många gånger! Nu är jag ledig i 2 veckor och 2 dagar ;) Thankyou!!!
Händer ikväll då? Får se om något dyker upp.. väla en runda kanske?
Imon är det partykväll med Milla :) Yaaay!!!

Posten kallar

Ville man falla genom golvet i morse när mamma kallar att jag måste vakna klockan 6. TIDIGT!! Jag klarar verkligen inte att vakna i tid längre.. jag måste ställa nog vända tillbaka dygnet lite känner jag nu.
Jobbet gick i alla fall bra. Rundan jag körde idag har jag inte kört på år, men det funkade. Fick ju moppa runder ;) Det är bättre än att cykla det! Lite regn föll det väl på mig, me inte så farligt faktiskt. Man får väl säga att man vande sig vid regn efter årets sommar..
I morgon blir det ännu en tuff morgon. Förstår inte hur jag ska orka just nu, men upp lär jag väl komma.
Nu blir det sängen!!

I'm back !

Tillbaka i Åstorp. Har ni saknat mig, mina gamla vänner?
Jag trodde som vanligt att jag längtade hem jättemycket.. men när man väl är här så känner man verkligen att Växjö är "hemma" nu. Pratade nyss med Nicole över msn och hon pratade på om hur roligt de skulle ha ikväll, och hur mycke de saknade mig ;) Det är ju där jag vill vara nu!!
Men Åstorp duger väl också. Jobba i morgon kl 7. Ska bli sååå fantastiskt härligt att gå upp tidigt.. jag som är en SÅ bra morgonmänniska! Pengarna blir inte helt fel dock ;)
Längtar till helgen också. Party :)
 

Tuffa tider

Hade fått mejl på vår studentsida idag. Blev ganska glad när jag läste att de hade satt ihop vårt schema inför nästa termin... tills jag tittade lite på det och skrev upp allt i min kalender. Nästan varje dag hela terminen. VARJE DAG!!?
Kunde ju gissat att vi inte skulle ha det såhär glassigt alla åren, men det här hade jag inte räknat med. Usch och fy, här gäller det att hålla sig lugnt :P


Middag och glöggkväll

Kvällen med föräldrarna igår blev trevlig. Jag briljerade i köket då jag överraskade med mango chutneykycklingen :) mmm.. lika gott som hos Hanna. Mycket nöjd med mig själv! Mamma och pappa verkade också gilla det med tanke på mängden mat som gick åt haha.
Senare på kvällen bjöd jag in mina kära utbytesvänner, Leah, Laurel och de två Nicoles på glöggkväll. Blev faktiskt lite förvånad över hur framåt mina föräldrar var trots att jag anser att deras engelska är urusel :P Mamma fick oss alla att vråla av skratt då hon förklarar att hon och pappa åkte "submarine" i New york. "Oj, subway kanske det skulle vara?!"
Vet att mina föräldrar gillade mina vänner och jag tror att de tyckte detsamma :)


Föräldrar på väg

Vilken minut som helst ringer det på min dörr... mamma och pappa är på väg!!
Städat länge, vilket innebär att här är kliniskt rent ;)

Girls night

Ikväll var en gammal hederlig tjejkväll inplanerad. Det blev det vanliga utbytesstudentgänget + me.. dessutom gjorde Nicoles kompis Tracy oss sällskap. En tjej jag aldrig träffat förut, men hon hängde med bra i tjejsnacket tycker jag.
Kvällen började med hemleverans av pizza. Jag blev minst sagt chockad när pizzabudet ringer på dörren efter mindre än 15 minuter efter vår beställning. That's good service!!
Mmm, pizzan var härligt flottig och god.. speciellt när vi satt på golvet i min lilla lägenhet och åt ;)
Då alla klagade på hur otroligt mätta vi var plockade vi fram mängder av godis (med massa tjejig choklad såklart), chips och dip som även detta serverades på golvet! Magen har alltid rum för lite snacks också haha...
Tjejkvällen skulle inte vara den samma utan våra goda supertjejiga drinkar som vi sköljde ner allt snacks med. San fransiscos och white russians blandades till i köket ;) Kan en kväll bli bättre än så?!!
Samtalsämnena under kvällen var heller inte helt fel.. Creepers var nog huvudämnet. Skumma killar vill säga :P Killar i sig är ju ganska populära i våra konversationer alltid!!


Enjoy :)


Blondie ;)

Glömde nämna att jag slingade Hanna var här igår och hjälpte mig slinga håret.. så nu är jag lite mer blond igen.
And she loves it ;)

Oh happy friday

Kvällen igår var mycket lyckad! För det första slapp jag laga mat då Juls bjöd mig på middag i hennes korridor.. vi behövde verkligen tid att prata lite skvaller :)
Efter middagen gick jag tillbaka till mitt hus där Nicole hade förfest i sin lägenhet. Leah, Nicole och Laurel kom också dit och vi hade en väldigt tjejig förfest men mycket prat om pojkar, lite fotografering och lite dans. Nicole var på bra humör och gav mig en liten lapdance också haha... Fotobeviset nedan ;)
När vi sedan kom till Stallarna möttes vi av en hel hög med folk. Helt fullt var det ute. Men med fortsatt dansande och tjejsnack hade vi en väldigt rolig kväll.

RSS 2.0