En tidig

Duktig var jag när jag kom upp ur sängen i morse. Gick betydligt bättre än väntat måste jag säga. Fick dessutom skjuts till simhallen, så då blev jag ju extra glad såklart :) Jobbet var slappt. Inget folk vill bada i detta vädret, precis som det varit tidigare i veckan.
Nu är jag nyss hemkommen. Var en sväng på ica och handlade lite smått, bland annat grillkorv och bröd till kvällens grillning. Om det nu blir någon? Tycker det börjar dra in lite moln över växjö :/ Hoppas på uppehåll.
Blir som sagt grillning på kvällens förparty. Ska nog hålla till borta på slottsängen. Mys! Kommer nog en del från klassen skulle jag tro. Sen - utgång på stallarna!  Wihoo.

En ledig dag

Jobbade igår, onsdag, också. Simhallen är väldigt, väldigt varm när solen utanför skiner.
Idag har jag i alla fall en dag ledigt. Fick gå upp tidigt i alla fall eftersom jag sov i stan, men sen cyklade jag hem och sov vidare en massa timmar. Skönt.
Nu har jag precis ätit lite frukost/lunch, och sitter och funderar på vad jag ska göra under dagen.
Blir nog ut och springa en runda. En liten runda, springa har aldrig varit min grej. Tänkte sola också. I solarium. Självklart är vädret inte lika fint på min lediga dag som det varit under resten av veckan. Fast jag klagar inte, jag är fullt nöjd med att slippa stå i simhallen :)
Skulle kanske träffa frida ikväll? Tror att det sagts något om det.
Fredagen kommer att börja olidligt. Klockan 06.00 börjar jag jobba. Observera tiden!! Blir en utmaning. Slutar sen vid tvåtiden, och då får det väl bli sängen ett par timmar känns det som.
På kvällen blir det festande på stallarna. Känns som att det var längesen sist. Är det så?





Mer jobb

Bläöö, jag orkar inte jobba idag också.
Igår var jag själv och stängde badet. Nervös var jag, och tydligen hade det förekommit lite misstag :/ Aj aj. Bättre lycka nästa gång. Blev i alla fall väckt i morse av min chef som hade jobb åt mig idag också mellan 10-15. Får väl cykla dit och svettas lite.
På tal om cykel, så försökte en idiot stjäla min igår. När jag jobbat klart och kom ut på parkeringen helt ensam står där en kille och håller på med att bända upp låset på min stackars cykel som låg ner. AArrrrggg..jag blev sjukt förbannad och dumförklarade cykeltjuven innan jag, som tur var, kunde cykla hem igen. Idiot!
Vädret är så underbart härligt. Jag tycker synd om mig själv, och alla andra, som måste jobba. Jag vill sola.

Några jobbiga stunder

Jag kan inte åka till USA i sommar. Resan som varit mitt liv och allt jag pratat om det senaste året blir inte av på grund av något man kanske kan kalla dålig kommunikation. Jag har varit arg och ledsen många stunder sedan torsdag, men nu känns det som att det lagt sig lite. Man får acceptera helt enkelt. Något irriterande att flygbiljetten inte går att avboka bara :/
Men mina kära amerikanska vänner tänker jag inte svika alldeles för länge. Vet att det blir en resa dit snart ändå!
Trots lite ledsamheter så har helgen varit bra.
I fredags var vi på sivans där Hästpojken spelade. Så bra. Sånt gillar vi.
Efter en lat lördag, då promenad i den härliga vädret med hannas vovve var det enda jag gjorde, så blev det middag och tv-tittande hos Hanna på kvällen. Åkte ner i stan senare då hon skulle jobba.
Igår blev det också lite promenader i det underbart vackra vårvädret. Äntligen känns det som att våren är här för att stanna.
Idag roar jag mig med tvätt och städning. Blir jobb på badet mellan 14-22 också :/ Inte trevligt i det fina vädret.



Sjuk. Inte bra

Vaknade i natt av frossa och värk. Jag hade tydligen sparkats, fäktats och skällt en hel del också.
Usch vad jag ogillar att vara sjuk med feber. Känns som någon influensa jag dragit på mig.
Idag har jag tillbringat i princip varje stund i sängen. Sovit och knaprat piller.
Fick lämna återbud till kvällens party. Tråkigt, men det hade nog inte riktigt funkat ikväll.
Nu hör jag sängen ropa mitt namn igen.


Shopping

Idag var jag uppe med tuppen. Eller ja, halv nio i alla fall.
Efter frukost promenerade jag ner till stan för lite shopping. Behövde ett par nya joggingskor och träningsbyxor. Dyrt :/ Men nu är det köpt, och jag är nöjd.
Blev en hel del annan shopping också. Söt kjol, t-shirt och skor. Jag är definitivt mitt vanliga jag, trots den tidiga uppstigningen.
Hemma igen, och jag har hunnit rensa upp lite i lägenheten. Bytt vinterjackor och skor mot vår/sommar-varianterna i garderoben. Slängt sopor, som jag dessutom hade sorterat lite fint. Pluspoäng till mig.
Har även hunnit med att laga till en ny, mycket god pastarätt. Stekt aubergine, bacon och lök blandas ihop i buljong och kryddas med salt, peppar och tomatpuré. Rörs sedan ihop med fullkornstagliatelle. Mums. Supergott, och hälsosamt. Dessutom fick jag två portioner över. Så bekvämt att ha i kyl eller frys.
Nu har jag nyss tagit en varm dusch och ska cykla tillbaka till stan ganska snart. Blir en kort shoppingrunda till. Men den här gången ska jag bara vara smakråd. Min plånbok är allt för tunn.
Kanske ska berätta att min kamera är inlämnad för lagning sen någon vecka, därav inga nya bilder.


de Luxe

Tycker att det blev en bra helg.
Fredagskvällen blev lugn efter jobb. Om jag inte minns fel tittade jag på en halv zombiefilm, innan jag blev akut jättetrött och somnade gott.
På lördagen blev det en ganska tidig uppstigning. Hamnade på en liten sightseeing tur genom stan innan vi nådde storgatan och shoppade lite. Blev även lunch där. Pan pizzabuffé, härligt med onyttigheter ;)
Efter många om och men vad gällde lördagskvällen så blev det tvåmanna förfest och sen Kafé de Luxe. Jag hade jättekul, även om jag nog blev lite för överförfriskad.
Söndag ramlade jag ur sängen vid tiotiden, toaletten och sen en välbehövlig huvudvärkstablett. Strax efter inser jag att min kära pappa och morfar kommer till stan ungefär en kvart senare. Oj vad glad jag var att jag behövde stanna uppe när vissa kunde ligga kvar i sängen och lata sig. hrmpf!
Men det var trevligt att träffa mina släktingar. Lunchade på samarkand, handlade lite och gick promenad.
Igårkväll var jag sååå trött. Film och sen säng.

Helg igen

Veckorna går fort när man inget gör.
Idag är det fredag igen, men tyvärr har jag inga spännande planer för helgen.
Lite senare idag blir det jobb, 14-20.30. Har blivit ganska mycket jobb på sistone. Inte alltid det roligaste jobbet, men alla är hur trevliga som helst där och dessutom vill jag komma åt lite extra pengar :) Vem gör inte det? Nu ska det i alla fall inte bli några större problem med att finansiera min USA resa. Yay!
Efter jobb blir det sovande i stan, och imorgon blir det mest troligt shoppingtur på stan. Trevligt trevligt.
På söndag får jag lite besök hemifrån. Pappa kunde åka med morfar upp då han ändå skulle på någon bowlingtävling här i växjö.
Det viktigaste: RÖGLE I ELITSERIEN ! sååå glad. älska rögle.



Movienight

Skolan är som sagt inte min favorit just nu. Inte nog med att föreläsningarna och seminariumen känns mer eller mindre onödiga, så är klassen indelade i mindre grupper denna termin på grund av praktiken. Gruppindelningen leder till att man inte träffar så många speciellt ofta. Saknar mina vänner helt enkelt.
Men ikväll har jag i alla fall lyckats boka in en filmkväll med den Frida som jag knappt sett till alls på flera veckor. Tråkigt att det blivit så. Mycket snack att ta igen ikväll alltså :)
Var dessutom ute och gick i skogen med Hanna + hund innan, så där hann man också prata ikapp lite missat tjejsnack.
Till helgen hoppas jag på en rolig utgång med roliga människor.


Jobb, jobb massa jobb

Igår, söndag, spenderade jag större delen av dagen i simhallen där det blev både jobb i badet och simskola. Känns skönt att ha kommit in i det nu. Fick nyss ett samtal från dem om en jobbfrågan om onsdag. Blir jobb mellan 16-22 då. Gillar den tiden faktiskt.
Idag hade vi ett mycket meningslöst seminarium i skolan på två timmar. Jag blir trött på all denna meningslöshet. Ge mig något konkret att jobba efter, tack!
Ikväll ska jag äta spätta. Detta ser jag fram emot ;)

Kalmar

Kalmar blev riktigt, riktigt lyckat!
Hade sjukt roligt igår faktiskt.
Korkade upp när vi kom dit vid femtiden, och sen var det full fart hela kvällen. Bowlingen blev festlig. Inte många rätt där haha. Sen åt vi god mat och festade vidare på lite olika ställen i stan.
Blev inte många timmas sömn alls inatt.. Uppe tidigt och gick ner på stan. Micke var tvungen att köpa ny jacka då han supit bort sin förra ;) Fråga mig inte hur, men roligt hade vi åt olyckan i alla fall.
Tog nyss tåget tillbaka till Växjö och vandrade hem till kära campus från stationen. Tyvärr måste jag nog säga att borta oftast är bäst nu för tiden.

Better

Vädret blev bättre. Bara lite, men tackar för det.
Blev shopping i stan. Jag hade stora svårigheter att hålla i mina pengar idag. Kanske för att jag inte köpt något mer spännande än mat på snart två långa veckor?
Blev i alla fall linne, tröja och solglasögon. Och ja, jag tror att mitt köp av solglasögon kommer locka fram solen i sommar. Jag som aldrig använder solglasögon måste få en anledning att börja.
Nu har jag roat mig med att packa. Minimal packning. Ska bara vara borta i ett dygn så jag borde klara mig ganska bra. Men det är alltid svårt med klädval då det finns utgång inblandat. Min vodka lyckades jag i alla fall trycka ner i väskan ;)
Nej nu ska jag snart bege mig till stationen och vänta på tåget.


Dimma

Dimma är vad jag ser när jag kikar ut genom mitt fönster. Kanske vågar man hoppas på något lite bättre framåt dagen? Kanske inte.
Snart ska jag i alla fall åka ner till stan. Tänkte gå en kort runda i affärerna, längesen sist, och sen måste jag hämta lite prylar jag lämnade hos frida i onsdags. Och föresten, Niccokick var riktigt bra!
I eftermiddag blir det tåg till Kalmar där micke, shille och jag ska besöka johan. Blir nog en festlig fredagskväll med massa party där :) Nu hoppas jag bara att jag hamnar på samma tåg som de andra.
Ni märker att jag överlevde simskolan också ;) Var lite nervös där ett tag. Men det gick bra. Minns varför jag slutade med det förrut dock. Kanske inget jag är så sugen på att göra varje vecka.




Ett tag sen.

Oj, det var visst ett tag sen jag uppdaterade här.
Orkar inte riktigt fylla i vad som hände under hela förra veckan, och fram tills nu. Men okej, väldigt kortfattat.. tillbaka till Växjö annandag påsk, kort utgång på stallarna i fredags, hundvakt till Hannas vovve lördag-söndag, skola + jobb i måndags.
Idag är det onsdag. Jag har sovit ganska länge. Väldigt länge om man räknar med att jag nog somnade innan elva igår. Senare idag har jag något mycket skrämmande framför mig. Jag ska ha simskola. Usch, vad nervös jag är. Längesen jag hade det sist, och dessutom vet jag inte hur man lär ut här i växjö. Hoppas jag inte klantar till mig nu. Annars får jag ny chans att visa hur bra jag är på söndag igen ;)
Efter simhallen ska jag hem till frida. Hon, jag och sara ska till kafé de luxe och se Niccokick ikväll. Så bra.

RSS 2.0