bring trashy tuesdays back

Frida och jag gjorde ett gott försök i tisdags.
Då hon först kom hit fixade vi tacos och bestämde oss för att inte gå ut. Tänkte att vi i alla fall kunde blanda varsin drink för att bli på lite gott humör ;) Men en ledde till två och två till tre.. sen där någonstans bestämde vi oss för att vi kanske kunde gå ut en liiiten stund. Frida planerade ju ändå att åka tillbaka hem vid halv tolv.
Gick iväg till stallarna vid tiotiden. Hade väl halvroligt de första minuterna, innan vi hunnit hälla i oss ett par öl. Sen hade vi mycket, mycket roligt. Så pass roligt att jag pratade franska. Franska! Kan tillägga att det inte gick bra alls ;)
Att frida inte skulle åka hem med bussen blev ett faktum, och vi fortsatte att festa tills stängning. Då försökte vi ragga upp efterfest, men lyckades lite halvt. Vi kom fram till att det fick räcka med en vandring till statoil och äta fyllemat. Första gången jag gör detta faktiskt. Annars brukar folk vara ganska flitiga med statoilbesöken. Själv brukar jag tycka det är för långt att gå :P Men inte i tisdags inte. Efter stora mängader mat och lönlösa försök att hitta efterfest, om vi ansträngde oss speciellt bra minns jag inte, gick vi tillbaks hem till mig och somnade gott.
Vaknade med en huvudvärk som vi förmodligen förtjänade ;)

Simhallsjobbet

Var borta på simhallen idag efter praktiken. Träffade kerstin och fick en rundtur bland äventyrsbad, multibassänge och städskrubbar. Är lite sugen på att börja jobba och tjäna lite pengar igen. Saknar lönen jag jämt fick från posten förut.
Tror i alla fall att det blir jobb på badet redan i helgen då ett par stycken ville vara lediga, och jag vill jobba. Skulle få veta i morgon om det blir något jobb eller ej. Men jag hoppas på detta :) Annars får jag nog vänta någon vecka, tills nya scheman skulle fixas.
Nu har jag nyss tagit en välbehövlig dusch. Sitter och väntar på frida. Vi ska laga middag, vår lilla tradition. Sen blir det kanske stallarna. Jag är sugen, men frida var fortfarande trött efter helgen. Får väl se hur bra jag lyckas tjata ;) Fast blir det inget så är jag ganska nöjd med det också. Är inte helt pigg själv efter tidig morgon.

Fredag i bild


Tivolivolivat

Helgen hemma i Åstorp blev mycket bra. Även om det är fullt tillräckligt att stanna där över helgen ;)
I fredags mötte milla upp mig då jag kommit ner, runt lunchtid. Vi åkte in till Helsingborg där vi båda blev klippta och snygga :) Jag hann även med lite shopping då jag väntade på att millas frisyr skulle bli klar.
På kvällen for jag iväg till stina där det bjöds på efterrätt (jag kom för sent för middagen). Stina fyllde 20 i lördags, och därav festligheterna! Förfesten där blev riktigt lyckad. Singstar för hela slanten. Jag gillar.
In till stan åkte vi senare, där det först blev en mindre pubrunda på favoriterna stinsen och steakhouse, och sedan vandrade vi vidare till Tivoli  där jag träffade en massa gamla härliga vänner att hoppa runt på dansgolven med :) Mycket lyckad kväll! Bussen hem var däremot alldeles för jobbig. Tacka vet jag campus.
Lördag morgon var jag otroligt nog uppe med tuppen. Klockan 8 kom jag ner i köket och mina föräldrar kunde inte förstå hur detta gått till. De hade varit nervösa för att de skulle väcka mig en timme senare. Vi åkte i alla fall iväg till Helsingör i danmark och där blev det lite mer shopping. Köpte skor och sprit ;)
Då jag kom tillbaka till Åstorp hämtade annika upp mig och vi körde hem till hennes föräldrar och gick en runda i skogen med hennes odåga till hund.
Lördagkväll spenderades i klippan på farmors kalas. Hann även köra iväg en kort sväng till becke där jag fick säga hej till männen i mitt liv ;P
Söndag tyckte jag att det skulle sitta fint med lite shopping... igen. Så milla och jag begav oss till väla där jag tömde butikerna :) Fantastiskt bra helg!


Skåne till helgen

I morgon åker jag som sagt till mitt gamla hem i Åstorp. Anledningen till att helgen ska spenderas i skåne är att min farmor fyller 70, och jag är ganska mycket tvungen att dyka upp på släktmiddagen på lördag. Egentligen är jag inte alls speciellt sugen på att åka ner :/
Men nu är biljetterna i alla fall bokade, och jag tror att helgen kommer bli ganska bra ändå.
När jag kommer hem i morgon hoppas jag kunna träffa milla. Eller vad säger du? Ska in till Helsingborg och klippa till en snyggare frisyr än vad jag går runt med nu, och jag hoppas även hinna in på väla en snabb runda. Känns som att det var riktigt längesen jag var där sist. Måste ju se så att allting står rätt till i mina favoritbutiker ;)
På kvällen är jag bjuden på födelsedagsmiddag hos stina. Hon fyller 20. Blir jag, sanna och några tjejer till. Blir väl även en liten förfest här, innan vi beger oss in till stan igen. Utgång på tivoli. Ser verkligen fram emot denna biten då en hel massa av de gamla vännerna ska ut. Detta hör inte till vanligheten längre.
Lördag kommer jag nog vara aningen trött, men ska ändå iväg till danmark med föräldrarna. Ny alkohol måste köpas och tas med upp till växjö igen. Hoppas vädret blir tillräckligt okej för att kunna vistas utomhus ett par timmar.
Lördagkväll äger släktmiddagen rum i klippan. Kan ju inte bli helt tråkigt då jag kommer få äta farmors mat. Ett väldigt stort plus med att åka ner faktiskt. Kommer smita ifrån kalaset i hyfsad tid för att kunna sköja ner några glas vin med Annika också :)
Söndag blir det väl till att lata sig lite, och kanske hälsa på lite annat folk jag känner att jag skulle vilja träffa.
Tåget tillbaka till växjö 17.55 på söndagskvällen. Kommer nog vara ganska glad när jag är hemma igen. Två dagar i föräldrahemmet är mer än tillräckligt ;)

Kväll

Idag låg praktiken på kvällstid. Eller mellan 13-21. Skönt att få sova lite :)
Jag tycker verkligen att praktiken är jätterolig, men det finns för lite att göra. Känner att man inte får se så speciellt mycket. Blir mest fikande tycker jag :/
I morgon blir det kväll igen. 15.45-21 bara.
Fredag blir det färd mot Åstorp.

Praktik

Började den efterlängtade praktiken igår. Violen korttidsboende här i Växjö. Närma och bra dessutom :)
Gårdagen blev ganska kort. 10-15. Fanns dessutom inte mycket alls för mig att göra, så jag blev lite rädd att det skulle vara så hela tiden. Men idag hade jag mycket roligare. Fick hjälpa till betydligt mer, även om det faktiskt inte finns så väldigt mycket att göra. De är tydligen överbemannade om dagarna. Tror nästan jag hamnat på sveriges minst stressade vårdavdelning.
Måste även tillägga att jag druckit min första kopp kaffe någonsin idag. Blev till och med en andra kopp. Inte för att det smakar gott, men jag började 07.00, vilket kanske förklarar saken?

Sunday

Tvättat, diskat, skurat mikrovågsugnen, läst, sällskapat på citygross och media markt och nu har jag dessutom lagat lasagne. Varit riktigt effektiv denna söndag tycker jag :)
Nu sitter jag och pratar med martin på msn. Längesen jag samtalade med min kära väninna. Är glad att han och de flesta andra gamlingar ska ut på fredag då jag besöker skåne. Tivoli är saknat.
Funderar på att äta av min lasagne. Luktar så gott. Men får nog bli lite mer hungrig först. Dessutom går det inget bra på tv :/ Och middagen brukar ätas framför denna då jag äter själv. Får nog ta och kolla upp vad de ska visa ikväll..


Efter ännu en helg

I fredags hamnade vi på förfest hos frida. Var mest klassfolk. Fick den inte så lysande idén att shota vodka och kaluha under hela kvällen. Gott, men ganska farligt ;) Men funkade ganska bra ändå.
Efter förfesten bar det av till stallarna. Pratade med en massa roligt folk och hade en kul kväll.
Lördagen blev vääldigt lat. Låg i sängen till tvåtiden, sen kände jag att jag borde ta tag i mig själv. På kvällen blev det matfixande och tvmys.
Just nu håller två maskiner på att tvätta mina kläder. Tråkigt det här med tvätt :/ Men men.. nödvändigt ont.
I morgon börjar praktiken. Jag har inte varit nervös innan, men NU. Aj vad nervös jag är. Men tycker fortfarande att det ska bli riktigt roligt. Skönt att slippa föreläsningssalarna ett par veckor :)
Update i morgon efter första dagen.

Kyla och solsken

Växjö har sol idag. Varit en hel del av detta på sistone :) Skönt. Men idag är det så fruktansvärt kallt också. Fryser! Klädde på mig ordentligt inför min och hannas promenad. Härligt att gå i skogen faktiskt. Allt var fruset och fint.
Nu ska jag lata mig och läsa lite ur boken tusen små bitar. Mycket bra!

Middag för två

Lagade middag för två igår ;) God mat och vin funkar ju alltid.
Idag hade vi gruppövning. Hade fått för mig att det började klockan 8.15, så jag gick upp tidigt. Men aj så fel jag hade. Kunde haft sovit en hel timme längre. Men känner mig ändå ganska pigg. Ska snart ut på promenad med Hanna och hennes vovve. Måste upp på ica också.
Ikväll blir det fest. Förfesten äger rum hos Frida :) Kommer säkerligen att bli väldigt trevligt! Sett fram emot fredagen hela veckan.
Nu ringde Hanna. Promenad!!


Jobb :)

Frida och jag var ju som sagt och simmade idag. Var lite osmart och använde bikini istället för en av mina gamla baddräkter från min tid som simmare. Bikini funkar inte riktigt lika bra att simma med. Men simmade gjorde vi ändå. Hela 600 meter :P Kan inte riktigt fatta att vattenvanan försvinner så lätt. Trodde nog aldrig att jag skulle bli trött efter 600 meter långsamt plaskande. Men trött blev jag. Ska verkligen börja simma mer igen. Saknar det så fruktansvärt mycket ibland. Speciellt idag när jag andades in den härliga klordoften :)
Så till jobbpratet. Träffade en i badhuspersonalen som hette kerstin. Hon var hur trevlig som helst och det första hon sa var typ att jobbet var mitt, när kunde jag börja? Så lätt var det. Hade missuppfattat det där om att det skulle vara en hel massa timmar i veckan, utan det varierade mycket. Kunde välja lite när det passade verkade det som. Sweet!! Så nu skulle jag ringa upp henne igen i morgon, och så ska vi bestämma vilken dag jag ska börja. Kan ju inte bli bättre. Supernöjd!
Kom precis hem. Gick in på Willys och handlade på vägen hem från simhallen. Märkte för första gången idag att det faktiskt var en liten högtidsdag. Blomsteraffären bredvid willys var väldigt välbesökt, och ut från den kom alla med stora fina rosbuketter. Sött tycker jag.

Valentine's

Det är den 14:e februari, vilket innebär att det även är alla hjärtans dag. Än känner jag ingen skillnad ;P
Ska snart traska ner till simhallen för att simma och bada med frida. Oj vad längesen detta var. Har konstiga tankar om att jag kommer drunkna. Men så tror jag inte att det blir. Både frida och jag var ju flitiga simmare en gång i tiden.. ganska långt bak i tiden ;)
Ska även på en väldigt snabb "jobbintervju" när jag ändå är där. Den där timanställningen verkar inte vara aktuell, då det rörde sig om väldigt många timmar i veckan. Men personen jag pratade med då jag ringde verkade väldigt intresserad då jag sa att jag även kunde tänka mig att ha simskola. Passar tiderna så funkar det för mig. Trots allt något jag gjort förrut. Även detta lååångt bak i tiden.


Söka jobb?

En ny ledig dag. Har hållt mig ganska sysselsatt. Gick ner i stan vid lunchtid och mötte Hanna. Tittade runt lite i affärerna, men jag var inte direkt på shoppinghumör så kom hem tomhänt. Skönt det också för en gångs skull.
Nyss lagat god middag. Gav mig på mitt paket quinoa som jag haft liggandes i en kökslåda en lång stund. Var mycket misstänksam under tillagningen då det inte såg det minsta ätbart ut före sista kokminuten. Men ätbart blev det, och väldigt gott också. Kanske kan ersätta min kära bulgur då och då. Passade i alla fall perfekt till min wokgryta jag rörde ihop.
Frida och jag bestämde oss för att gå och simma i morgon. Var inne på växjö simhalls hemsida för att kika på öppetiderna, så jag snubblade över en artikel om att de sökte timanställda till badet. Tjaaa.. varför inte söka? Kvalificerad är jag ju, och tid har jag ju oftast under helger och en hel del vardagar också. Blev i alla fall mycket sugen på att skicka in en ansökan och se vart detta leder. Kan ju inte hända mer än att jag får ett nej, och det skulle verkligen inte vara hela världen. Ska ringa och prata med dem snart om vilka tider de hade i tankarna. Saknar klordoftande simhallar ;)

Den långa dagen

Den första av mina lediga dagar är snart slut.
Vaknade runt tiotiden, och redan efter en timme var jag otroligt rastlös. Bestämde mig för att vandra runt sjön trots ett halvtaskigt väder. Halvvägs runt kom jag på att jag kunde gå hem till frida och störa lite. Satt och snackade strunt en stund innan jag gick hemåt igen. Hemma i lägenheten blev jag lat igen. Somnade till och med. Är helt övertygad om att jag hade kunnat sova bort dessa dagarna om jag bara ville.
Men kom upp i lagom tid för att gå och träna på vugi med Frida. Air hette passet, och OJ, vad trötta vi blev. Riktigt skönt att trötta ut sig sådär faktiskt. Kommer definitivt att gå på det passet ofta i fortsättningen. Ett av favoriterna.
Efter en stressig dusch och efter att jag slängt i mig en banan och macka hamnade jag på lite filmmys. Kom nyss hem.. och jag är själv förvånad över detta, men jag är trött igen.
Sängen ser lockande ut. 00.00 visar klockan.
Natti natti

Svettigt

Jodå, steppasset gick ganska bra. Blev riktigt svettigt i alla fall.. lite skillnad från sist då jag mest stod och klurade på hur jag skulle bära mig åt. Slängde mig i dushen ganska snabbt efter att jag kommit hem.
I morgon är jag ledig. Sitter och funderar på vad jag ska hitta på under dagen. Får inga bra idéer alls. Shopping är inte ett alternativ då jag redan slösat bort en halv förmögenhet den här månaden :/ Fick lust att gå och simma då frida berättade att hon hade gjort detta i helgen. Kan ju komma in i simhallen gratis och allt nu också.. men lite tråkigt att gå själv. Får försöka tjata med någon annan kanske. Ska i och för sig träna på kvällen med frida igen så orkar kanske inte ändå :P
Vad gjorde jag om dagarna förra terminen? Då var det ju ganska sällan jag var i skolan. Nu har jag nästan lite ångest inför många lediga dagar. Kommer bli sjukt uttråkad. Men även utsövd, vilket är ett stort plus :)


Vårkänslor

Ja man fick minst sagt vårkänslor idag. Blev promenad med Hanna, men en kortare runda nära campusområdet. Båda två var helt lyriska. Solen värmde i ansiktet, fåglarna kvittrade och Hanna redogjorde för vilka blommor hon hade sett hittills i år. Snödroppar. Min favorit!
Jag vet att det bara är februari, och att vi säkerligen har mer snö och kyla att vänta.. men jag tänker vara glad för den lilla sol vi får ibland :) Hoppas på en vacker vecka då vi kommer vara lediga så gott som hela tiden. Hade en två timmar lång gruppövning idag. Sårvård. Vidrigt. Är nu lediga fram tills fredag, utan något att syssla med hemma dessutom. Härligt, säger jag.
Nu ska jag snart iväg och träna på vugi med Frida. Anmälde oss båda på step. Hoppas på att jag ska lyckas bättre med detta idag än sist vi gick på stepen. Då var det hela bara lite för klurigt för mig. Men det kommer nog gå bra. Får försöka koncentrera mig lite kanske.


Solljuset väckte mig

Blev väckt av solens härliga strålar genom mitt fönster. Skönt!!
Ska tjata lite på hanna om promenad runt sjön idag igen :)

Bra bra

Tänk vad vin kan vara bra ibland. Hjälpte mycket effektivt mot ryggvärken ;)
Kvällen blev lyckad. Agnes, frifa och johanna dök upp här runt sjutiden. Fixade till världens godaste efterrätt haha.. skippade huvudrätten. Värmde frukt och vit choklad i ugnen. Nam nam.. Insåg att vi hade en väldigt tjejig förfest. Trevligt! Lite senare på kvällen blev vi bjudna till nästa förfest. Även denna mycket trevlig :) Johanna och jag gick iväg ganska tidigt till stallet. Dansade lite och letade efter folk man kände. Där fanns en hel del. Bra kväll!!
Nu ska jag snart ner till stan.. fast egentligen orkar jag inte detta.

Aj aj aj aj aj

Tog mig lite sovmorgon i morse. Mest för att jag hade stora svårigheter med att komma upp ur sängen.. bokstavligt talat. Min rygg värker utav träningsvärk som aldrig någonsin förr. Armarna värker och benen värker. Jag har helt enkelt så fruktansvärt ont. Brukar tycka att träningsvärk är ganska härligt på något sätt, ett bevis att man faktiskt ansträngt sig. Men idag är det bara helt jävla olidligt. Varenda rörelse leder till knivhuggsliknande känslor i ryggen. AJ!
Messade frida för att gnälla lite, och höra om hon hade liknande problem. Och det gjorde tydligen "så jävla ont" på henne också. Snart blir det förfest här i lägenheten. Får se hur utgången kommer bli.. kan se mig köra robotdansen på dansgolvet på stallarna. Några andra rörelser klarar jag nog inte riktigt av.
Trots denna plåga, som jag misstänker kommer vara annu värre i morgon, så gillade jag ändå afrodansen ;)

En väldigt speciell dag

Föreläsningen vi hade idag visade sig vara lite speciell. Vi var nämligen tvugna att ta på oss blöja och sitta med dessa under tiden vi lyssnade då föreläsaren pratade om personer som har problem med inkontinens. Alltså urinläckage. Men usch, hur obekvämt tror ni detta var?! Men måste säga att föreläsningen var mycket givande :) Fick mer förståelse för problemet, och dessutom kunde jag inte mycket alls om detta innan så man fick en hel del tips på hur man ska hantera ämnet och så. Men som sagt, blöjbiten gillade jag inte alls.
Efter skolan hade Frida och jag bokat upp oss på träning. AfroPowerDance hette passet. Lät spännande tyckte vi.. och spännande var absolut det rätta ordet. Vi kom till ett väldigt, väldigt speciellt pass. Afro passar väldigt bra in. Tänk er afrikansk kultur för x antal år sedan, dansandes runt eldar till trummanden. Rörelserna vi utförde hade söta namn så som vinden, be om regn, kruka på huvudet, brösta upp och trumma. Låter kul inte sant? Det var det i alla fall :)

Fotboll

Sitter och småkollar lite på fotbollen på tv. Sverige-Turkiet. 0-0 än så länge, så ganska ointressant måste jag säga.
Var och tränade förut. Var ett bra pass. Hi/Low Bas Muskel hette det. Både kondition och styrka, bäst så tycker jag. Frida och jag var trötta då vi gick därifrån i alla fall :)
Middagen blev ingen höjdare. Stekte kyckling och wokgrönsaker, och hällde på färdig sötsur sås. Uncle bens sådana såser är alltid goda.. men denna gången hade jag köpt icas. Inte alls lika god, och nu har jag 5 portioner av den mindre goda maten i frysen. Har på känn att det kanske blir något som stannar i frysen ett bra tag.
Nu ska jag fortsätta mitt fotbollstittande.


Världens lataste?

Börjar verkligen undra om jag har några problem. Är trött konstant :P Var på förmiddagsföreläsningen i 45 minuter och sen gick jag hem och fortsatte sova. Kände att det inte var viktigt ändå.
Vid luchtid kom Frida hit och efter mat gick vi tillbaka till skolan och hämtade en gammal tenta som var rättad. Godkänd :) Skönt! Nu är alla poäng från förra terminen avklarade. Härlig känsla faktiskt.
Hade en till föreläsning nu i eftermiddags. Smärtuttryck. Lyssnade med ett halvt öra då hanna, frida och jag roade oss med suduko istället. Jag lyckades inte så bra med mitt, men det var bra tidsfördriv :)
Ska snart iväg och träna på vugi med frida. Nytt pass, så det ska bli roligt!

Vaken

Titta på klockslaget! Jag är vaken sen en hel timme tillbaka.
Nej, jag gillar det inte alls.
Föreläsningen kommer bli en kraftansträngning. Ätande och nutrition heter den. Spännande.

Från N.Y

Pratade med My innan på skype. Alltid lika roligt med lite telefonkontakt från New York. Blir ju långt ifrån ofta :/ Ser fram emot min resa mer än någonsin efter samtal med min kära vän. Lite orolig att min budget kommer att spricka redan i new york bara då jag vet hur det brukar gå då man umgås med my :) A lot of shopping!
Kvällen har blivit lite väl lat känner jag. Sov till och med en stund efter skolan, trots att jag sovit länge på förmiddagen. Blir jag sjuk? Nej, det har jag inte tid med. Middagen bestod av pasta och köttbullar. Köttbullar som min underbara mamma hade med sig då de besökte i fredags. Frysen full. Perfekt!
Blivit en massa tv ikväll också. Gossip girl gick på tv och jag tyckte att även jag får väl ge denna serie en chans. Hör en massa positivt om den. Njae, kanske är det för att jag inte är så intresserad av att fastna i en ny serie, men jag kan inte påstå att jag tyckte den verkade vara någonting för mig. Bästa jag håller mig till mitt älskade Grey's och min McDreamy.
image398


Sovmorgon

Skulle ha gästföreläsning i morse.. men inte orkade jag vakna då alarmet gick igång. Nej, sovmorgon tyckte jag att jag behövde. Messade nyss Hanna och frågade om hon hade orkat stiga upp, men hon hade också stannat i sängen. Ska de tvunget kalla det gästföreläsningar på schemat får de räkna med att man inte dyker upp. Frida ringde faktiskt nyss och fråga om hon fick komma hit och luncha. Hon hade visst varit duktig och gått iväg. Nu fick jag lite dåligt samvete.. men jag ska till skolan om en timme så då får jag väl vara extra skärpt!

Vackert väder

I förmiddags hade vi mindre trevliga seminarium angående lagar och föreskrifter mm. Var inte jätteväl förberedd så hade oroat mig lite, men var inga problem alls. Bara långtråkigt :/
Men blev på mycket bättre humör då Hanna och jag vandrade runt växjösjön nu för en stund sen. Var så himla vackert väder att vi till och med tog en extrarunda för att titta på området där hon och hennes pojkvän nyss fått lägenhet. Den hålls dock fortfarande på att byggas så inflytten blir inte förens oktober eller så. Men området, biskopshagen tror jag, är så himla fint. Allting är helt nytt och fräsht. Lite avundsjuk blir jag nog ;)
Nu blir det dusch.. bjuden på middag ikväll och allt.


Stenladan

Igår fick vi lägenheten full vid 20-tiden. Jessica kom med sin pojkvän, ett annat par de känner och den andra tjejens bror. Trevligt med lite fler folk på förfest. Satt och blandade drinkar i ett par timmar innan vi gick vidare till stenladan. Nära och bra. Blev en jättebra kväll då stina och jag dansade en massa. Längesen jag fick dansa faktiskt :/ Men det är alltid roligt!
När jag kom hem hade jag konstigt nog energi kvar till att städa upp i lägenheten. Inte så trevligt att vakna på morgonen efter en förfest hemma annars. Efter städningen stupade jag dock i säng.
Dagen har varit betydligt mer aktiv än gårdagen. Varit på promenad i skogen med stina, vilket var väldigt skönt. Helt okej väder för ovanlighetens skull.
Nu sitter vi och latar oss. Stina ska hem vid åtta ikväll, så då får jag följa med ner till resecentrum och vinka av.
Har varit roligt med besök igen :)


Stina i växjö

Föräldrar och stina kom fram säkert i växjö igår :) Fick god middag och sen körde vi ner till stan och gick där en runda i det tråkiga vädret. Köpte en lampa till fönstret. Behövdes!
Efter ett kort besök på ica så körde vi tillbaka till lägenheten, och efter ett tag så vände föräldrarna hemåt igen.
Stina och jag var rastlösa så vi började pimpla vin och drinkar redan vid femtiden. Kan ju diskuteras om detta var så smart eller inte ;) Roligt hade vi i alla fall. Efter en massa timmars förfestande ringde jag brett för att bjuda in stina och mig själv till deras korridor. Där hade de nämligen corridor crawl, och var väldigt fulla och glada hela högen. Fick höra att vi var varmt välkomna så vi vandrade dit för en fortsatt förfest. Mycket trevligt var detta :)
Gick iväg till stallet lite senare. Aningen överförfriskade kanske, men vi hade roligt. Träffade en massa trevligt folk och hade en bra kväll.



RSS 2.0