Levande nåldyna

Ungefär så kände jag mig på dagens gruppövning.
Är trots detta fantastiskt roligt att öva med kanyler och blod ;) Speciellt när jag hittar rätt i Johannas ven med en gång. Ibland har man tur! Hon hade också tur, slapp bli stucken tre gånger som jag. Får väl skylla mig själv när jag envisas med att låna ut mina armar hela tiden.

Mycket jobb

Möbelbygget var en pers. Fy, vad jobbigt det är. Sänghyllan och sängen är dock nästan färdigbyggd. Tyvärr tog batterierna i skruvdragaren slut innan mål, och likaså vår energi. Får kämpa oss igenom detta ikväll istället.
Efter snickrandet fortsatte kvällen med packning hemma hos honom. Tur att en av oss började i tid åtminstone. Tur är det också att han hittat en så bra flickvän som hjälper honom mer än hon borde ;) Tyvärr känns det som att hans lägenhet aldrig kommer tömmas.
Längtar så mycket till denna helgen är över, och vi får bo i vår nya, fina lägenhet.
Nu ska jag snart till skolan. Gruppövning. Vi ska sätta perifera venkatetrar igen. Denna gången hoppas jag att jag får möjlighet att sticka någon i handen :)

Flyttkartong

Tröttheten hann ikapp mig till slut.
Filmen var väldigt bra, om än väldigt sorglig. Reflekteringsseminariet fick däremot mig att börja gäspa.
Nu har jag nyss kommit hem. Ögonen vill inte vara öppna, men jag måste hålla mig vaken då jag ska ner till stan alldeles strax :/ Blir någon form av mat där, jag gissar på ravioli. Ikväll ska vi bygga ihop vår säng och vårat soffbord hade vi planerat. Eller ja, han ska bygga. Jag ska övervaka arbetet.. och möjligtvis hjälpa till att hålla ihop några brädor.
Nu måste jag sätta fart innan bussen går.

Filmseminarium

Idag är jag mindre trött än vad jag trodde jag skulle vara.
Gårdagens festande var mycket roligt. Måste dock säga att våran smiskrunda var lite vildare ;) Smet från förfest nummer 4. Kom i säng väldigt skapligt alltså.
Nu ska jag snart upp till skolan för att titta på film. Obligatoriskt! Inte på humör för att reflektera över djupa ting.

Födelsedagskalas och smisk-runda

Igår firade vi Martinas 25 års dag med middag och kalas. Pizzan var udda, men fantastiskt god. Tårtan var perfekt! Choklad är svårt att misslyckas med :) Utgång blev det också. Stallarna stod för dansgolvet och det var riktigt roligt att dansa runt en stund. Vid stängning var jag dödstrött. Gick hem och hoppade i säng.
Idag var jag uppe tidigt. Tvättade och flyttpackade lite mer. Ica besöktes också. Köpte lite färdigmat att äta under veckan. Inte speciellt förtjust i sådan mat.. men denna veckan känner jag inte för att laga någon mat. Just nu står det en fiskgratäng i ugnen.
Efter maten ska jag iväg på smiskrunda. Ett moment i de nya sjuksköterskestudenternas nollning. Man vandrar runt till olika medlemmar i vår studentförening, det bjuds på alkohol och leks lekar. Hoppas nollorna blir imponerade! Roligt ska det bli i alla fall :)
Nu till fisken!

Flytten närmar sig

Dagen började med introduktion för den nya terminen. Ganska luddigt just nu. Längtar till praktiken :)
Efter introt gick jag hem till min lägenhet och började packa inför flytten. Garderoben är tömd, likaså byrå och badrumsskåp. Vid tolv for jag ner till stan för att vara med på besiktningen för den nya lägenheten. Den var valstädad och jättefin. Fick nycklarna och det känns jätteskönt!
Nyss slängt i mig en pan pizza i all hast. Ska snart hoppa på bussen till stan igen. Ska börja bära dit lite kläder i min resväska. Mindre att släpa på till helgen.
Ikväll blir det träning med honom. Gym och simning förmodligen :)

Vilken svacka

Riktigt längesedan jag postade ett inlägg här på bloggen. Har inte varit sugen på att blogga. Varför?
Jag har mina aningar.. Först: julfirande i Åstorp, massa släktträffar, fest på juldagen och lördagen efter på underbara tivoli, nyårsfirande i Växjö med trerätters och raketer, geriatrik/oftalmologitenta 5 januari, inlämning av litteraturstudie på 7 poäng, opponering på litteraturstudie, rättning av litteraturstudie, tenta och återinlämning av litteraturstudie idag. Integrerat med detta har en massa flyttplanering varit.
Nu är snart hösten termin avslutat. Bara två föreläsningar kvar, idag och i morgon. Känns härligt.  Trodde inte att jag skulle orka igenom allt ett tag :/ Litteraturstudien ledde till bråk med de flesta, lite ångest, lite gråt och många timmars knappande på tangentbordet.
Nu tas nya tag.
Flytten går av stapeln nästa helg, men vi får tillgång till lägenheten redan på måndag. Det ska bli så otroligt kul :)
Möbler är både köpta, beställda eller på önskelistan. Pengarna smiter iväg kvickt, men jag tycker att allt vi köper är värt varenda öre. Jag vill bo fint!
Orkar inte ens avsluta inlägget på ett bra sätt.
Förvänta er mycket bloggande.. efter flytten.



RSS 2.0