Växjöhelg, lånelägenhet och lite mer jobb.

Blev ett par dagar i Växjö i helgen igen. Men först ska jag skälla lite på SJ. Försenade tåg både dit och hem, vilket ledde till en timmes väntetid i Hässleholm. x 2 dessutom! Usch. Visst, jag förstår att de måste följa tidtabellerna. Men 5 minuter?! Jag blir så trött.
Väl i Växjö firades det med god thaimat, lite lördagsshopping och sen två dagar med  lyxiga middagar som vi lagade helt själva. Men vad gjorde vi förrutom detta? Inte mycket vettigt, man hinner inte mycket på en helg.
Då jag återvänt till skåne, på söndagskvällen, så flyttade jag in i morbrors lägenhet för att passa deras katter då de semestrade i berlin ett par dagar. Skönt att bo själv lite. Jobbat mig igenom en hel del Sex and the city- avsnitt, som avkoppling från postens hopplöst, tråkiga jobb.
Igår blev det dessutom en kvällstur till Helsingborg för att hälsa på det enda positiva som tågförseningen innebar. Linda, trevlig tjej som gjorde väntetiden lite mindre tråkigt.
Nu i eftermiddag har jag tagit igen ett par timmars förlorad sömn, och latheten fortsätter nog inpå kvällen också.
Morgondagen bjuder på lång arbetsdag med kvällspass, och sedan bio med Milla :)


Strandmys

Milla och jag hade gjort upp planer om att träffas idag efter jobb :)
Har blivit lite av en tradition nu att när vi ses så åker vi iväg och köper med oss lite fika som vi äter på något mysigt ställe. Idag valde vi stranden, sibirien, i Ängelholm. Köpte med oss baguettbröd, rostbiff och vindruvor och gjorde smarriga smörgåsar i sanden.
När vi var mätta, glada och trötta på att ligga och lata oss vid strandkanten så satte vi oss i bilen och körde till Väla. Också en tradition hos oss, tyvärr. Blev ingen shopping för mig idag dock. Ska verkligen försöka vara duktig och spara lite av mina pengar.
Nu åkte Milla precis hem, och jag sitter och halvpratar med Tomas på skype.
Blir nog sängen ganska snart.

Tjatig?

Jag har mera roligt att säga om min kommande usa-resa. Känner att jag kanske börjar bli lite tjatig?
Fick idag det mycket trevliga beskedet, via facebook, att Danielle också kommer att besöka Leah i Minnesota ett par av de dagar då jag kommer att vara där. Alltså, för er som inte minns, Danielle från Long Island.
Vi kommer att ha så underbart roligt tillsammans :)

Bokat

Bokat ännu en dyr flygbiljett. Förhoppningsvis en som kommer att kunna användas denna gång.
Var löjligt nervös när jag knappade in namn och datum till biljetten, och ännu mer nervös då den skulle betalas. Antar att jag är nojig på grund av hur det slutade förra gången. Men nu är det gjort, och jag ser fram emot att åka mer än någonsin.
Har jag nämnt att Leah bor granne med Mall of America? Ett av de största köpcentret i USA. Juli blir en månad med tajt budget för Hanna!
Funderar redan på allt jag vill fynda på kontinenten långt borta. Vad jag vet så här långt är att jag kommer vilja ha en iPod. Kanske en iPod touch till och med. Vi får väl se vad min plånbok tillåter.
Förutom shopping är jag lovad vattenskidor i Stillwater och god mat på Leahs favoritrestauranger.
Har en känsla av att posten blir lättare att stå ut med nu ;)

Det blir en resa

Idag var dagen då jag skulle åkt till USA. Min efterlängtade resa som aldrig blev av.
I morgon bokar jag en ny flygbiljett. Blir åtminstone en vecka i Minneapolis i augusti. Ska bo med Leah och hinner förmodligen se lite fler bekanta ansikten också :)

I en gul bil

Efter en natt med alldeles för få timmars sömn så var jag tvungen att vandra bort på posten för att påbörja en ny arbetsvecka. Lite jobbigt var det.
Dagen var i alla fall aningen bättre än väntat. Blivit tilldelad en ny runda som jag övade idag. En bilrunda ;) Blev förvånad över hur pass jobbigt det faktiskt var att köra ut posten med bil istället för med cykel. Kommer få träningsvärk i mina armar i morgon efter allt styrande. Slipper dock fortfarande inte undan min cykel. Efter bilturen blir det till att sadla om till cyklist och ge sig ut på nästa  runda.


En söndag

Så har min lediga vecka redan runnit iväg. I morgon blir det posten igen :/ Inte alls sugen på detta faktiskt. Men de fem veckor som återstår ska väl kunna gå ganska snabbt.
Den gångna veckan har i alla fall varit härligt avslappnad med fint väder och trevligt sällskap. Åkte upp till Växjö i söndags och stannade till torsdag då jag tog med mig Tomas ner till Åstorp igen. Vi har hunnit med en hel del strandbesök, lite shopping och även något festande tillsammans.
Tyvärr har han åkt tillbaka till småland nu, så här sitter jag ensam framför min dator. Blir nog en ganska ensam vecka då mina föräldrar åkt iväg till Stockholm för ett par semesterdagar.
Kikar lite på Big Shots. För er som inte vet, en amerikansk serie som nyligen började visas här i Sverige. Läste någonstans att det var det nya desperate housewives med betydligt mer testosteron. Stämmer bra tycker jag. Gillar det.
Snart blir det sängen för min del.

RSS 2.0