Grisfesten

Igår ägde ju som sagt grisfesten rum här på campus.
Jag stressade som en tok efter jobb, och var på förfeen hos Theres i hyfsad tid. Hade en riktigt rolig kväll.
Så tacksam för att det inte regnat hela veckan som under nollningen. Slapp bli indränkt i lera ;)
Idag är jag lite seg och bakfull. Går här hemma i lägenheten och försöker städa lite.. med betoning på lite.
Ikväll ska jag in till stan och träffa någon som jag saknat :)

Helg

Det är helg. Men inte en av de bästa.
Ska snart till badet och jobba. Det orkar jag egentligen inte :/ Varmt och äckligt kommer där att vara.
Igår mådde jag sådär halvbra på kvällen. Sanna överraskade mig en aning när hon plötsligt var i växjö. Vi spenderade fredagskvällen i soffan där vi snackade en massa strunt och tittade på tv. Var lite avundsjuk på alla som var ute och festade. Har ju varit allkår på campus denna vecka, och det känns lite tråkigt att inte ha varit med på något.
Ikväll blir det förmodligen så att jag går på grisfesten. Blir roligt, även om jag nog inte kommer att vara på topp efter en dag på badet. Kul att sanna är här i alla fall :)


Många planer

Oj, vad bra jag kan vara på att planera in alldeles för många events på allt för lite tid.
På onsdag fyller jag ju som nämnts förrut 20. Blir en massa festligheter den kvällen.
Torsdagen blir väl en bakfylledag med Milla och tårtrester ;)
Fredagen var Milla också bokad på, men nu är jag världens sämsta vän och kör iväg henne tidigt på förmiddagen. (Har diskuterat saken med henne, och hon verkar inte vara speciellt upprörd över detta eftersom att hon ändå skulle hem ett par timmar senare). Anledningen att jag gör detta är att jag själv ska med tåget mot Hässleholm. Där ska jag träffa Stina, och vi ska festa loss på Siesta! under fredagen och lördagen. Ska bli sjukt roligt. Verkligen en impulsgrej från min sida. Bestämdes för ungeför en halvtimme sedan.
Söndagen blir det till att rusa tillbaka till Växjö för att jobba på badet 11-18.30. Vad pigg, glad och fräsch man kommer känna sig ;)
Blir nog en höjdarhelg!

Det är söndag

Ännu en veckas praktik avklarad. Två kvar. Knappt. Tänkte be om att vara ledig fredag min sista vecka då Milla kommer på besök :) Hon kommer redan på min födelsedag. Blir massa kul. Grillning om vädret är okej, tårtbak och utgång.
Denna helg har varit mindre händelserik. Fredag, efter praktiken, var jag i stan. Lugn kväll med tv-tittande.
Igår gjorde vi inte speciellt mycket under dagen. Blev bara en kort runda nere på stan.
Kvällen spenderades hos frida. Liten parmiddag. Åt god tacos och pratade bort en massa timmar. Trevligt.
Idag har jag varit hemma i min lägenhet ett par timmar. Inte hänt mycket här. Ska åka tillbaka till stan alldeles strax.

Mera Ljungby

Praktiken fortsätter. Det är inte speciellt roligt längre, mest för att vårdcentralen är ganska stendöd. Ingen blir sjuk eller skadar sig. Vilket jag i och för sig måste tycka är bra.
Nu är jag i alla fall ledig i morgon. Ska bli skönt att ta lite sovmorgon.
Har tvätt i morgon, och dessutom känner jag att det är hög tid att jag åker och hämtar tillbaka min kamera från elgiganten. Den har varit klar i säkert tre veckor nu ;)



Å underbara sol

Jag är verkligen glad att jag är ledig idag. Har hunnit med en hel massa känns det som. Dessutom blir det inte lika jobbigt att gå upp i morgon då det bara är en dag kvar att jobba innan helg.
Slängde som sagt in tvätt i maskin och sen la jag mig på en filt bakom huset och solade mig brun och fin i värmen. Fick tag på Frida och Agnes som också var sugna på solning, så jag flyttade mig bort till sivansängen för att sola vidare med dem. Härligt !
Har även varit flitig i köket idag och fixat lite ny mat att fylla på frysen med. Blev köttbullar och pannbiffar, men oj, vad trött jag var på att steka dessa sen. Luktade nog mat i hela huset skulle jag tro.
Snart får jag nog hit en middagsgäst skulle jag tro ;) Har lagat makaronilåda med kassler. Lyckades bränna vid den lite i ugnen, men den ska nog vara fullt ätbar ändå.
Efter maten ska jag rösta för promanad i vårt vackra väder.

Vårdcentral

Ledig idag.
Har börjat min praktik på vårdcentral. Håller till i Ljungby om dagarna.. eller på bussen dit.
Förutom att jag behöver sitta på denna tråkiga buss två timmar om dagen så är praktiken helt okej. Mycket att se, mycket jag kan göra själv och jag tror jag kommer lära mig mycket där. Betydligt bättre än praktiken på boendet alltså.
Är ju som sagt ledig idag. Solen skiner utanför mitt fönster, och jag gissar på att det är väldigt varmt också. Ska ut och sola mig lite senare, men först måste jag slänga in tvätt i maskinerna :/ Inte kul !

Ett par dagar

Nu har jag varit i åstorp ett par dagar. Börjar längta tillbaka till växjö väldigt mycket nu.
Kom hit i söndags med tåget. Blev grillning med familjen och sen körde jag och hälsade på Annika som man inte sett till på länge :)
Måndagen bjöd på massa jobb på posten. Glassigt postväder med solsken, men tungt med reklam var det. Vilket slit. Efter jobb kom Milla hem och vi bestämde oss för att köra till väla för lite traditionsenlig hanna-milla-shopping.  Blev dock bara jag som shoppade. Efter  väla köpte vi med oss lite fika och körde vidare till gröningen i helsingborg där vi satt ett par timmar och beundrade vädret och vattnet. Mys.
Tisdag fick jag också jobba. Perfekt dag att jobba. Lite post, ingen reklam och massa sol. På kvällen gjorde jag och Milla återigen en utflykt till gröningen.
Igår var det valborg. Jag slapp jobba.
Kvällen började med grillning med mamma och pappa och sen körde jag till klippan där jag hamnade på förfest hos becke. Jag själv var inte på festhumör så jag nöjde mig med att titta på fyllona ;) Kvällen slutade tidigt och jag körde hem för att sova. Min säng här är föresten mycket mer bekväm än min växjösäng.
Nu får jag väl snart börja packa innan jag ska hem igen.

RSS 2.0