Åktur

Vi ska snart sätta oss i våran hyrbil och köra uppåt landet mot Vingåker. Ska hälsa på hans föräldrar.
Typiskt att det skulle bli ruskväder denna helgen :/ Jag tycker inte alls om att befinna mig ute på vägarna i halka.
Trots vädret så ska det bli roligt att komma iväg såhär en helg. Känns helt underbart att ha alla medicintentorna bakom sig och slippa tänka på det. Är i och för sig inte helt sant. Måste göra om ortopedin från den skriftliga tentan nästa helg. Men det är en pyttedel i det hela. Kommer inte bli några problem.
Nu ska jag föna håret så att jag kan sitta och se snygg ut på passagerarsidan i 40 mil. Jag tänker inte köra på några isbanor!

Sambo

Vi tittade på lägenheten. Vi gillade den. Vi tackade ja. Vi fick den!!
Wiiie.. jag ska bli sambo :)
Lycklig!

Hej mitt vinterland


Snö

Det snöar i Växjö :)

En källare kanske?

Lägenhetsjakten fortsätter.
Igår skickade jag in en intresseanmälan för en lägenhet precis vid stationen mitt i stan. En privat fastighetsägare.
Idag fick jag svar om att vi och två andra får gå och titta på den. Fick tid i morgon. Ska bli intressant.
Det intressanta med lägenheten är att det stod att den låg en trappa ned med fönster i gatplan. Vi blev nyfikna och gick förbi och kikade lite på den igårkväll, och det verkar som om det är en "källarlägenhet". Tre fönster i gathöjd, visst, men golvet är under markhöjd. Lite spännande faktiskt. Men det känns som att en källare får kämpa lite mer än andra :)

Tentadag

Så var den otäcka dagen här. Jag vaknade klockan 6 i morse och kunde inte somna om utan låg och tänkte på hur mycket de andra i tentagruppen kommer skratta om åt idag. Muntlig tenta är verkligen ett idiotiskt påhitt, uppfunnet för att skrämma vettet ur annars ganska smarta människor. Usch och fy! Ångest på hög nivå.

Måste!

Jag vaknade klockan 8.30 i morse. Det händer aldrig då jag själv får bestämma :/ Hade bara en massa konstiga drömmar jag inte orkade med mer. Bättre att stiga upp.
Dagen blir nog inte så värst händelserik. MÅSTE, måste plugga!
Blir träning ikväll också. Måste få igång blodcirkulationen efter en dag i soffan.
Nu ska jag äta lite frukost.

Helg

Fredag gjorde vi ingen nytta alls.
Lördag blev det inflyttningsfest hos Hanna. Trevligt. Massa folk, och efter festen blev det utgång i stan. Ja, en kvart i alla fall ;)
I söndags var jag förvånansvärt pigg på morgonen och överraskade med att gå till coop och köpa massa god frukostmat. Tror att det var uppskattat.
Idag kikade vi på lägenhet. Ingen hit kanske. Bostadsrätt är jag verkligen inte sugen på just nu.
Efter det har det blivit lite plugg. Fruktansvärd ångest inför tentan på onsdag börjar sätta in. Får gå som det går.
Har nyss ätit vårrullar, och tror att Martina tittar in snart :)

MAX

Blev glad då han föreslog att vi skulle äta på MAX idag. Min nya snabbmatsfavorit, och man kan faktiskt unna sig lite underbar hamburgare emellanåt.
Upptäckte max först i somras, så detta blir faktiskt mitt fjärde max-besök någonsin.
Mitt första skedde någon gång i åttan. Jag praoade på city gross i hyllinge, och jag och klasskamraten marcus gick över gatan, till en då ganska nyöppnad maxrestaurang, på vår lunchrast. Jag beställde kyckling nuggets, och minns bara att jag tyckte de smakade riktigt illa. Höll mig alltså till mcdonalds i 6 år efter detta. Och visst, alla älskar väl mcdonalds, men numera blir det max då jag är sugen på burgare :)


Ett långt ett

Känner på mig att detta kommer bli ett av mina längre inlägg. Jag är pratsjuk.
Sitter i hans lägenhet nere i stan. Han är på jobb. Jag försöker plugga, men det går väldigt långsamt framåt. Hjärt/kärlsjukdomar, thyeorideasjukdomar etc.. Rachael Ray på tvn lockar mer just nu.
Funderar på att snygga till mitt morgonrufs och ta en promenad genom växjös alla butiker. CSN och lön har ju kommit :) Har dock ingen som helst lust att göra av med massa pengar. Mer sparsam har jag sällan varit. 
Dessutom blir det en liten roadtrip till Vingåker och hans familj nästa helg, och i Vingåker finns en gigantisk outletbutik. Blir säkerligen en del inköp där trots min sparsamhet. Måste även betala för bilen vi ska ta oss dit med. Hyrbil. Billigare än att ta tåget, vilket jag tycker är ganska illa. Ska bli roligt att åka uppåt i alla fall :)
Vill att tiden ska gå fortare. 
Blir matshopping på city gross då han slutar jobba senare i eftermiddag. Jag går och möter. Saknar en bil när det är dags för storhandling. 
Längtar även till i morgon. Då är det inflyttningsparty hos Hanna. Kul att festa med lite annat folk ibland, och hennes växjövänner är väldigt trevliga.
Nu ska jag fortsätta kika på Rachael, och sen försöka komma igång med pluggandet igen.


Slutkörd

Air muskel idag igen. Gick betydligt bättre idag än i tisdags :) Skönt!
Till middag blev det pannbiffar fyllda med fetaost och soltorkade tomater, och tråkig som jag var serverade jag dem med pulvermos. Hade inte ork efter träning med något annat.
Nu blir det stan..

Utgång

Förfesten och utgången igår blev riktigt lyckade :)
Kom betydligt fler än jag hade räknat med, så det var trevligt.
Idag är vi sega, trots att det blev nattmat på statoil i natt.

Träning

Jobbigt! Svett, svett & svett..
Nu flingor och smörgås.
Snart blir det fest :)

Besök

Martin besöker mig i Växjö.
Lunchbuffé på kinarestaurang tidigare idag.. vilket betyder träning ikväll ;) Air muskel blir det om en halvtimme. Martin får snällt vänta hemma.
Ikväll blir det liten förfest, och sen utgång på stallet. Goodi!



Nostalgi

Först: Vi tackade nej till lägenheten.

Sitter i mina föräldrars hus, vid dator jag brukade använda, och lyssnar på musiken jag brukade lyssna på :) Underbart!
Just nu.. Gavin Degraw- Chariot. Mysigt!
Har tidigare idag varit i Danmark en snabbis och i Helsingborg och druckit min andra Espresso house frapino (mango/jordgubb) sen jag kom ner i onsdags.
Även inhandlat ett par stövlar. Fina, men det bästa var att de passade även mina stora vader. Det gjord mig lycklig. Dessutom var de superbilliga. 500 kr på dinsko. Fynd!
Snart kommer han med tåget :)

Lägenhetsångest

Vi var och kikade på en lägenhet igår. En tvåa.
Jättefin och relativt nu lägenhet, 04 tror jag.
Finns många fördelar med den. Bra läge (tycker jag), gigantisk balkong med sjöutsikt, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.
Tyvärr har vi hängt upp oss på det dåliga. Vardagsrummet verkar totalt omöjligt att möblera på ett snyggt sätt. Irriterande!
Aja, vi får se vad vi bestämmer oss för.

En trip till skåne

På onsdag förmiddag tar jag tåget ner till Åstorp. Passar på att hälsa på föräldrar, släkt och vänner då vi har skolfritt några dagar. Ser fram emot det. Känns som att det var ett tag sen man var nere nu.
Längtar ännu mer till fredag då han också kommer ner :) Blir malmötur på lördag. Ska shoppa upp massvis med pengar. Utan dåligt samvete dessutom! Längesen jag köpte kläder.
Nu ligger resväskan vidöppen över sängen. Håller på att packa. Blir alldeles för mycket som vanligt :/ Men valde stora resväskan, så det löser sig.
Skola snart!



Helg i Växjö

Nu är det helg igen.
Fredagen blev väldigt lugn. Var i stan och tittade på senaste Indiana Jones filmen. Jag tyckte den var sådär, hängde med dåligt i handlingen så jag blev nog lite gnällig ;) Dock imponerad över att de lyckades göra en ny Indiana-film så lik de gamla.
Idag har vi mest latat oss. Besökte systembolaget och det blev även ett nytt nagellack på H&M. Dessutom fikade vi på macdonalds. Glass med chokladsås. Mums!
Jag tog bussen tillbaka till campus för ett tag sedan. Det blir förfest hos Johanna i klassen ikväll, och sen utgång på sivans :) Blir roligt! Har hunnit bli lite festsugen här hemma.

Stressig dag

Var uppe med tuppen idag. Det vill säga klockan 8.
Föreläsning om kvalitativ datainsamling, där vi alla satt som stora frågetecken. Segt.
Efteråt begav jag och martina oss iväg mot ica. Köpte massor av frukt för en gångs skull. Är inte någon stor fruktätare, men tänkte att jag skulle ge det gröna ännu en chans.
Nu måste jag sätta igång med pluggande. Ingen motivation. Men måste!
Träning klockan 17. Air styrka igen. Har blivit ett av mina favoritpass :) Inte hunnit träna på länge nu heller, då jag har jobbat om kvällarna. Ska bli skönt.
Ska fixa fin middag ikväll också. Pannbiffar med soltorkade tomater och fetaost. Inte min favorit kanske, men jag tror någon annan uppskattar det desto mer ;)
Nu väntar boken!

Fint med fruktfat..


Ännu en måndag

Då var det måndag igen.
Ingen skola på schemat, utan det blir jobb i eftermiddag istället. 14-19, bra tid.
Blir mest troligt jobb i morgon också, efter vår två timmar långa föreläsning. Kort arbetsdag där också, 16.20. Gillar tider som den :) Perfekt extrajobb. Tråkigt, men relativt lättförtjänta pengar. Behövs!
Nu sitter jag i min lila soffa med datorn framför mig. Tar en paus i pluggandet.
Har ju vår muntliga medicintenta om mindre än 4 veckor, så lika bra att börja kämpa för ett godkänt!
Hunnit läsa om lite olika mag-tarmsjukdomar nu på förmiddagen. Det känns ganska okej, men har en känsla av att man kommer börja blanda ihop sjukdomar då man läst om några fler :/
Ikväll efter jobb blir det förhoppningsvis en lägenhetstitt, och sen övernattning i stan :)


Party

Efter mycket velande fram och tillbaka har jag nu bestämt mig för att det blir utgång ikväll :)
Jag menar, vad ska jag annars göra?

Jag vann!

Titta, jag vann toe-seperators!
Tack till http://www.hannahsthlm.se/ :)

Vi äro sjuka sjuksköterskor


Massor

Har mycket att säga.
Först onsdagen..
Frida och jag gjorde en killerpizza. Så gott! Tomat/basilikasås, massor med bladspenat, kyckling och bara lite ost. Inte allt för onyttig pizza alltså. Använde oss av färdig pizzadeg som bara behövs rullas ut. Ni vet de gröna förpackningarna från ica? Perfekt!
Efter middag blev det förfest hos Martina. Riktigt mycket folk från klassen hade vågat sig ut :) Kul hade vi, och på sivans blev det dans till stängning.
Igår förmiddag hade vi en mindre givande lektion i informationssökning. Usch. Vill inte skriva några papers :/
Torsdagskvällen spenderades i stan, men innan dess hälsade jag på i Hannas nya, jättefina lägenhet. Oj, blev så avundsjuk. Verkligen fint har de fått!
Vad som händer ikväll vet jag inte än.

Jag vet.. det ser lite oaptitligt ut. MEN smakade jättebra!

Träning

Igår blve det aerobic bas. Funkade bättre än de vanliga aerobic passen. Då hängde jag inte med alls.
Ikväll blir det air styrka :) Kul!
Efter träning ska jag och frida fixa hemgjord pizza med bladspenat och kyckling. Mumma.
Förfest hos martina och utgång på sivans!

Skönt med flum

Kursen vi började i måndags kommer nog fortsätta att vara jätteflummig.
Faktiskt skönt att kunna ta det lite lugnt ett tag :)

RSS 2.0