Lägenheten

Lite foton från vår nya lägenhet..

Matplats. Bord och stolar från Mio, byrå från Jysk och ljusstakar från IKEA.

Vårt kök är väldigt stort så vi tyckte att min soffa (från IKEA) passade bra som utfyllnad.

Kök + vardagsrum.

Vardagsrum. Ursäkta för dålig bild. Lägg märke till de tre datorerna på soffan. Ja, jag bor med en datanörd.
Soffa med divan från Hultarpsmöbler, soffbord från IKEA, ryamatta från Stenbäcks mattor och lampa från Mio.

Tomas lekstuga. Två datorer, två förstärkare och två gitarrer. Ursäkta röran!

Fönster ut mot gatan.

Sovrum med Knubbe på sin tron. Säng och sänghylla från IKEA.

Fredag

Idag är det fredag. Den sista i februari.
Jag bestämde mig för att gå upp i hyfsad tid. Lika bra att vänja sig vid tidig morgon nu i praktiktider. Praktik blir det hela denna helg :/ Känns lite trist, men så är det ju. Hoppas på att lära mig lite nyttigheter. Dagens praktik sker på ett kvällspass. 13-20.30. Jag föredrar faktiskt att jobba kväll. Morgondagen däremot blir tuff. Usch, vill inte riktigt tänka på detta. Jag ska nämligen jobba från 06.45-20.30!! Fy, säger jag! Söndagen blir inte heller behaglig med praktik mellan 06.45-17.30. Det ska gå! Kanske krävs lite kaffedrickande.


Vuxenpsyk

Kom nyss hem från dagens praktik. Är helt slut, trots att jag bara varit där i några få timmar. Det är tufft för sinnet att lära sig en massa nytt. Känns sådär hittills faktiskt.. men det tar väl sin tid innan man kommit in i arbetet. Ska bli skönt att få känslan av att man verkligen lär sig något! Skolans kurser kan ofta vara lite för flummiga för mig.

Hemma igen

Då var man hemma igen, efter en helg i Åstorp. Hade riktigt trevligt där nere. På fredagen bjöds det på goda pannbiffar med soltorkade tomater och fetaost- mat á la mamma. Efter middagen blev det en tur till Annika och Jonas där magen fylldes med massa godsaker och sinnet med bra film :) Mycket bra kväll fick vi.
Under lördagen hann vi med både shopping och fika i Helsingborg och kalas hos farmor och farfar där våra magar fylldes så till den grad att de började värka. Farmors mat går inte av för hackor ;)
Igår latade vi oss en längre stund under förmiddagen, innan vi bestämde oss för att köra ut på Väla. Shoppade fina klänningar på Spirit. Saknar den butiken och dess fina plagg ibland.
Hemfärd blev det sent på kvällen, och det kändes faktiskt lite sorgligt denna gång :/ Det var mysigt att vara hemma hos föräldrarna och mysa med katterna ett par dagar.
Nu blir det nya tag i växjö.
Min tenta är nyss inskickad. Blev nog ingen höjdare där, tyvärr. Alldeles för luriga instruktioner.
Snart ska jag till frisören och korta luggen lite, och senare i eftermiddag blir det praktik. Ska bli kul.


It's a slow process

Tentan går väldigt långsamt.. framåt? Tveksamt.
Pratade nyss med Martina. Hon är jättesjuk i influensa. Stackare! Blir nog ett besök hos henne ikväll. Jag ska dock inte bli smittad!
I morgon ska jag och Tomas hem till föräldrarna i Åstorp. Ska bli trevligt :) Annika och jag har planerat in filmkväll i morgon. Men först ska mamma bjuda på god mat och skämma bort oss för en stund.
På lördag lutar det åt shoppingtur i Helsingborg. Mysigt ska det bli. Har lite beslutsångest. Vilket fik ska vi besöka? Alexandra, Ebbas eller Espresso house? Alla är mina favoriter. Svårt val. Får bli lunch på ett ställe och kaka och kaffe på ett annat ;) Lördagkväll bjuds det på kalasmiddag hos farmor och farfar. Ser fram emot farmors matlagning. Hmm.. har mina aningar om att jag kommer gå upp ett antal kilo i vikt under denna helg. Förmodligen blir det värt varenda gram haha.
Nu blir det en titt på tentan.



Redan torsdag v. 8

Tiden går så fort!
Vi har redan bott i vår nya lägenhet i ett par veckor nu. Trivs jättebra. Stort boende har jag längtat så mycket efter!
Bilder från lägenheten kommer! Nästa vecka kanske..
På tal om nästa vecka.. min praktik börjar då. Ska vara fem veckor inom psykiatrin. Äldreenheten. Ska faktiskt bli riktigt spännande. Efter det blir det ytterligare fem veckors praktik. Då på avdelning 5 på lasarettet här i Växjö (våra grannar med andra ord). Även det ska bli jättekul.
Men nu till dagen.
Jag sitter och pysslar lite med en hemtenta vi skall lämna in till måndag. Det går inte så bra. Helt snurrig blir man av instruktionerna. Inte helt ovanligt vad gäller våra kurser :/
Senare idag blir det förmodligen lite träning. Ska även äta upp den otroligt goda tacopajen jag gjorde igår. Mums.
Nu tillbaka till tentan.



RSS 2.0