Åstorp

Inte många timmar kvar.
Hoppas bara jag inte missar tåget efter vårt seminarium.. Det hade blivit lite jobbigt!
Resväskan är full haha, jag kan ju inte packa smart.
Ses i Åstorp
image39

Back home

I morgon ska jag hem till Åstorp för första gången sen flytten hit till Växjö.
Fast jag trivs enormt bra här så har jag längtat hem en hel del och det ska bli sååå himla roligt att åka hem och träffa alla mina oldies igen :)
Mamma och pappa dra till New York på lördag. Ja, jag är avundsjuk! Men det brtyder också att jag har huset för mig själv, och vad är inte bättre då än att bjuda dit alla gamla glada vänner! Ska bli kul.
Men först på dagen ska jag och Frida, som kommer ner härifrån, ta en tur till Danmark så att hon får se vad vi sysslar med i Skåne ;) Ska bli kul att visa Åstorp för henne också. Finns ju så mycket att se!
   

Saknar er alla!

Stallet

Har precis kommit hem från Stallet, eller Slottsstallarna. Hade för en gångs skull valt att stanna hemma och ha en lugn kväll.. men när Juls ringer och frågar om jag inte ska gå ut är det svårt att säga nej. Gillar inte ensamheten i min lägenhet.
Hade ju i och för sig inte en så ensam kväll inna utgången heller. Jag mötte Frida nere i stan och vi hyrde "Hata Göteborg" som vi kolla på i Fridas källare :P Härlig film. Tur jag ska hem snart annars hade jag saknat ihjäl mig när jag såg alla fina platser i helsingborg som jag saknar!
Åkte från Frida vid nio, ungefär samtidigt som jag pratade med Juls.
Juls är föresten världens roligaste tjej från Sydkorea.. har jag nämnt det tidigare?
I alla fall hade jag en väldigt lyckad kväll på Stallet med henne och Leah, från Minnesota. Alla dessa utbytesstudenter är ju för härliga! Juls försvann ganska tidigt och trots vårt eviga letande hittade vi inte henne. Hon hade väl gått hem till någon snygging ;) Hon ska fira jul hemma har vi bestämt nu! Klart hon ska uppleva en svensk julafton, och juldag framför allt :D Det kommer hon gilla!
Träffade också Danielle från Long island. Samma ställe som My har åkt till. Nu har jag fler anledningar att hälsa på henne i sommar!!
     

Min MY!

Idag åkte min underbara vän My iväg till USA för ett år som au pair på lyxiga Long Island, New York. Jag är aningen avundsjuk och önskar jag hade kunnat följa med. Men glad för hennes skull och är övertygad om att hon kommer få sitt livs bästa år. Även om det är utan mig :'(
My och jag har varit tajta vänner i väldigt många år. Började någonstans i D-gruppen för kanske 8-9 år sedan kanske ;) Klippans SimSällskap föder livslång vänskap.
På senare år har vi blivit bättre och bättre vänner.. även om campeon försökte få henne att bryta med mig haha. För mycke plugg för My tyckte jag när jag aldrig hann träffa henne.
Under gymnasiet blev vi också trogna stammisar på Tivoli i Helsingborg. Hur många fantastiskt roliga kvällar har man inte haft med My där?!
Mest av allt kommer jag nog sakna våra långa telefonsamtal, som oftast handlade om fester och pojkarna i våra liv :)
Detta inläggat tillägnar jag alltså en av de bästa vänner en vän kan önska sig. Och det kvittar hur många tusen mil ifrån mig du är, du är en vän i vått och torrt! Love you min lilla myssepysse! Kommer sakna dig enormt
             

Helgen

För att följa traditionerna här så var vi ju såklart ute i fredags, på Stallet den här gången.
Förfesten ägde rum här hos mig. Några från klassen dök upp.
Drog vidare till Stallet senare på kvällen. Tyvärr måste man gå ut alldeles för tidigt här för att komma in överhuvudtaget.. men man vänjer sig väl snart. Vi börjar ju festa ganska tidigt också!
Vi hade roligt ute som vanligt, blev en hel del dansande :)
Natten efter däremot blev ingen höjdare för mig.. lyckades ju såklart glömma min väska. "strunt i det" tänkte jag, enda tills jag insåg att jag inte kom in i lägenheten, eller ens in i huset. Fan!
Ringde runt till allt folk härifrån men typiskt nog så hade alla redan somnat. Någonstans här fick jag smått panik då jag för ett ögonblick trodde jag skulle få sova utomhus.
Men som en räddare i nöden svarade Jessica, mitt sista hopp. Stackarn låg hemma med feber och jag kände mig inte speciellt trevlig när jag klampar in till henne mitt i natten och ber om sängplats. Men snäll som hon är fick hon mig att tro att jag var mer än välkommen.. undra vad hon egentligen tänkte ;P I tacksamhetsskuld till henne nu iaf!
Stort tack!
Efter den mindre lyckade natten var jag väl inte den piggaste människan i lördags. Efter att jag återfått min väska och mina kära nycklar, rolig historia bara det föresten, slängde jag mig i säng och sov väldigt gott. Tills Emil ringde.. han skulle komma från besök. Äntligen fick jag träffa någon hemifrån. Inte klokt så mycke hemlängtan jag har emellanåt.
Inget festande på lördagen. Känns mycket bra!
image19

     

Växjö såhär långt..

Har inte blivit något blaggande här precis. Men nu känner jag att jag måste skriva av mig någonstans. Hoppas det blir bättre med det i fortsättningen i alla fall.
Jag har nu bott i Växjö i dryga 3 veckor. Det har varit otroligt händelserika veckor och jag har inte haft många lugna stunder här.
Första veckan blev det ju (inte helt oväntat) en väldans massa festande. Men så ska det ju vara när man har nollning. Vi skiftade mellan diverse skumma lekar och pimplande av alldeles för mycket alkoholhaltiga drycker, och gud så roligt vi hade det.
Lärde genast känna Hanna och Frida. De har väl också blivit de jag kommit närmast här, så långt hemifrån, än så länge. Men det finns ju så många fler fantastiskt trevliga personer som man garanterat kommer ha massor av roliga stunder tillsammans med här.
Nu är det ju inte så att första veckans festande bara avtog sådär plötsligt.. Utan vi har väl hållt tempot uppe ganska bra hittills. Sivans och Stallarna är uteställena här på campus, och väldigt roliga sådana också. Inte behöver man sakna gamla kära Tivoli här inte.
Sivans och Stallarna har i alla fall öppet tisdag, onsdag, fredag och lördag.. så har jag inget annat för mig så går jag gärna dit bara för att träffa nytt folk eller så.
Finns ju studentpuben Pudas också, men så långt som ner till stan orkar man ju inte åka när man har allt här på campus ändå. Man blir ganska lat här det kan man ju erkänna.
Nu sitter jag här och försöker få tag på Juls. Utbytesstudenten från Sydkorea som jag, utan tvekan, tror är en av världens roligaste tjejer. Aldrig en lugn stund med henne. Hoppas i alla fall på att hon ska sällskapa mig till Stallarna ikväll. Får cellskräck i min lilla lägenhet ju!!


RSS 2.0