Tivoli

Wow, utgången igår blev verkligen lyckad.
Frfesten hos mig var kul. Mycket folk jag saknat :) Vandrade iväg till stationen och tog tåget in till helsingborg där vi festade vidare i många timmar. Blev drinkar på stinsen, chilishots på steakhouse och sjukt mycket dansande på Tivoli. Oj, vad roligt jag hade! Milla, du och jag kan aldrig ha tråkigt tillsammans. Så är det bara!


Ruskväder

Snö, regn & vind?

Sitter och väntar på att Martin ska ringa så att vi kan åka till väla. Jag ska inte shoppa. Tror jag.
image430

Påskägg

Till Åstorp kom jag efter halvjobbigt tågresande. Fulla tåg är inte roligt tycker jag.
Väl hemma blev jag överraskad med påskägg fyllda med godis. Japp, jag kommer bli fet om jag trycker i mig allt det där. Min kära mamma tycker fortfarande att det här med påskägg till barnet är en kul grej.. och jag tackar och tar emot ;)
I morgon blir det utgång med gamla gänget. Som Milla uttryckte det så fint så ska vi svampbobba i oss drinkarna. Lite osäker på om det är en bra idé eller inte, men vi får väl se i morgon. Hoppas det blir roligt i alla fall.

Åstorp

Åker till Åstorp om ett par timmar.
Har varit extremt duktig hittills idag. Städat lägenheten betydligt bättre än vanligt!
Dessutom har jag packat. Det däremot har inte gått så bra. Blev alldeles för mycket packning :/ Men det fixar sig. Får väl ha lite träningsvärk efter allt bärande i morgon.

En onsdag med jobb

I morse förvånade jag mig själv då jag gick hem från stan kl 07.00 , ni blev också förvånade ni eller hur? Är en promenad som tar ca. 50 minuter i rask takt. Vädret var faktiskt riktigt skönt för en promenad, så det var inga problem.
När jag kom tänkte jag att jag skulle hålla mig vaken och inte krypa ner i sängen igen som jag brukar göra efter tidig uppgång. Jag åt min havregrynsgröt, tittade lite på tv, men sen kunde jag inte motstå min väldigt inbjudande säng längre. Sov som en stock i två timmar.
Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå. Orkar inte ta tag i skolarbete som egentligen borde göras.. får bli ett arbete ihopjobbat under press. Brukar bli bra så.
Ska jobba i simhallen idag. 16-22 , vilken tid va? Tjänar i alla fall välbehövliga pengar till min NY-shopping ;)

And the pictures too


Lördag söndag måndag

Utgången i lördags blev som förutspått mycket lyckad.
Melodifestivalen förstörde inte såå mycket av min förfest, men krister sjögren kom ganska nära. Alltså vad var det där?! Nej, det här med schlager är jag ganska ointresserad av. Johanna, Niklas och jag lämnade till och med lägenheten innan de meddelade resultatet. Sivans var mer lockande. Efter ett litet missöde med en ölburk i fickan på ditvägen kom vi in direkt och det blev en hel massa dansande. Som det ska vara. Riktigt mycket folk hade hittat dit i lördags också. Trevligt!
Söndagen spenaderades till största delen i soffan där jag tittade på Californication. Var tyvärr tvungen att städa ganska rejält efter förfesten också. Jag trivs inte att bo i en sopcontainer. På kvällen åkte jag ner i stan där jag blev bjuden på pizza och godis. Am I lucky or what?
Blev en väldigt tidig morgon idag måndag. Om jag inte har helt fel så börjar jag nog vänja mig vis dessa. Jag måste ha fel?
Snön gjorde nog oss alla lite förvånade, eller hur?
Skola för första gången på vad som kännt som en halv evighet. Ergonomiövning.. igen. Inte min favorit.
Har dessutom varit väldigt duktig och skrivit en massa omvårdnadsprocess/dokumentering/vårdplan-sak som jag behövde ha klar tills i morgon. Kolla klockan! Det kallar jag att vara ute i god tid ;)
Bloggen bråkar med mig just nu, så ni får nog vänta ytterligare en dag på mina söta bilder från lördagen.

We'll make it trashy

Utgång ikväll. Sivans.. tror jag?
Förfesten vet jag i alla fall att den äger rum hos mig. Folket borde börja dyka upp snart tycker jag.
Blir lite klassmänniskor + Johanna.
Jag är verkligen på festhumör :)
Jag har söt kjol med rosett på mig, jag har lockat håret och jag har laddat kameran med nya batterier. Kvällen kommer bli lyckad!
Har dock ett litet orosmoment. Jag tror att de flesta kommer kräva att melodifestivalen går på hög volym i förfestens bakgrund. Hmm.. inte min ideala förfest kanske. Men vad gör man inte för sina vänner ;)
Nu ska jag plocka fram min gamla kära vän mixern. Har köpt frusna hallon som jag tänkte köra några varv tillsammans med vodka. Yum!
Fotobevis i morgon.. om jag orkar.



Done

Praktiken är över.. för den här gången.
Inte mycket att klaga på, min handledare och många andra där var jättetrevliga, jag är nöjd med dessa veckor. Men är ändå ganska glad att de är över ;) Får man välja mellan halvslapp skola och jobb är valet för mig ganska självklart.. Min jobbtid kommer.


Väderlek

Vädret i Växjö är verkligen inte på topp idag. Det regnar sådär irriterande lite, och visst blåser det också.
Igår, då jag var ledig, tittade jag ut genom fönstret och såg den härliga solen skina över campus. Jag bestämde mig för att gå en långpromenad runt växjösjön och njuta av våren. De första få stegen var jag helt lyrisk av all sol, söta vårblommor och fågelkvittor.. sen vände det. Himlen fylldes av näst intill svarta moln, det blev genast mycket kallare och det började blåsa en hel massa. Blev inte den behagliga promenad jag hade väntat mig.
Nyss trotsade jag regnet och gav mig iväg till ica på cykel. Anledningen till shoppingen var mitt behov av havregryn, äppelmos och gratulationskort. Två av tre är väl bra? Inte?! Jo, självklart glömde jag havregrynen. Orkar absolut inte ta mig dit igen, så morgondagens frukost får bli en utan havregrynsgröt. I'll live :)
Nu ska jag mysa i soffan innan jag måste ut i regnet igen och ta mig till praktiken.

Hektisk helg

Praktik hela helgen. Fredag, lördag och söndag, kvällstiderna. Hade praktik idag också, men i morgon är jag ledig. Såå underbart skönt :)
Men åter till helgen.
I fredags fick jag ett sms av martina som tipsade om förfest och utgång senare på kvällen. Jag var ju måttligt intresserad då jag inte skulle vara hemma innan kvart i tio.. men då klockan slog denna tid var jag lite mer intresserad. Stress, stress, stress innan jag kom hem till martina för att hinna med en halvtimmes förfestande innan vi begav oss till Stallarna där ett par timmars dans och mingel väntade. Hade en riktigt rolig kväll även om trötthet efter praktik bidrog till ganska tidig hemgång och ganska snabbt slocknande då jag väl kom i säng.
Lördagspraktiken var lite halvlat. Både jag och min handledare var nog lite smått trötta och bakfulla ;) På kvällen blev det lugnt med tjejfilm framför tvn, stannade dock uppe alltför länge för att hinna sova en längre stund.
Söndagen kom utan anmärkning, och så gjorde även måndag.
Inför morgondagen ser jag fram emot en lååång sovmorgon. Kanske lägger jag mig i ett solarium en vända, eller vandrar ner till stan en stund.

Vårjacka

Shoppingen igår gjorde mig verkligen lycklig. Jag letade och letade, och till slut hittade jag den perfekta vårjackan till mig på sisters. Älskar den! Köpte även en blommig sjal att bära till. Mycket fint :)
Idag är en ny dag. En ny ledig dag.
Sovit en bra stund.
Håller på att tvätta.
Ska nog gå bort och sola om en stund.
Får väl hitta på något mer spännande att göra längre fram på dagen.


En ledig gör mig lycklig

Idag är jag ledig. Ingen praktik, ingen skola, inget jobb. Skönt! Faktiskt ledig i morgon också. Men i helgen är det praktik som gäller. Fredag, lördag och söndagkväll. Men det är helt okej, så länge jag får sova på morgon är jag nöjd.
Så vad ska jag göra denna lediga dag, då solen skiner över ett kallt Växjö?
En promenad är nästan ett måste, så johanna och jag ska upp i skogen och gå om en stund.
Efter skogspromenaden blir det nog lite disk och städning. Tyckte här var så fint igår efter min storstädning.. men jag var nog lite lat då jag tycker här ser lika illa ut idag igen.
I eftermiddag åker jag ner till stan med johanna. Sugen på att springa lite i affärer :)
Kan också berätta att jag bokat hemresebiljett till påsk. Var inte så sugen på att åka ner igen, men det tyckte mina föräldrar absolut att jag skulle göra. Derssutom hinner jag träffa alla gamla vänner igen, och jag hoppas det är några festligheter på gång ;)

Stenladan

Fredagskvällen blev väldigt lugn. Hade jobbat och var allämnt trött efter veckan. Tittade på 30 days of night, usch och fy. Rädd var jag, och speciellt bra var den inte heller. Är inte så förtjust i zombiefilmer.
Inte heller på lördagen hade jag något inplanerat. Skulle ha praktik tidigt på söndag morgon så jag var inställd på en kväll ensam hemma framför tvn. Men inte blev det så inte. Klockan åtta var jag redan så uttråkad att jag ringde hanna och bjöd in mig själv på förfest hos malin där jag visste hanna höll hus. Snyggade till mig i en rasande fart, och sen tog jag bussen ner till stan och letade upp malins lägenhet. Hade riktigt roligt där med massa singstar och trevligt folk :) Senare på kvällen fick vi skjuts till stenladan där det blev en hel massa dansande. Vid ett kände jag att jag nog var tvungen att bege mig hemåt för att orka stiga upp fyra timmar senare. Upp kom jag, men det var knappt. Aldrig mer ska jag göra något så dumt som att festa kvällen innan jobb.. tror jag. Hur trött jag än var så var det i alla fall värt det, då jag hade en riktigt bra kväll!

Simhallen

Sa jag att jag jobbade min första dag där i fredags?
Det gjorde jag i alla fall. Mellan 13-20.30 :) Jobbade med två jättetrevliga tjejer så det var roligt.

RSS 2.0