Siesta! - 09

Usch, vad jag är dålig på att blogga.
Funderar på att bli bättre på det. Ska fundera lite till.

Denna helg lär det i alla fall inte bli speciellt mycket bloggande. Jag ska nämligen till siestafestivalen i Hässleholm. Ska bli riktigt roligt. Massa bra band ska spela, många bra vänner ska dit och enligt SMHI kommer vädret inte att bli helt tokigt. (Okej, inte regn varje dag åtminstone). Jag kommer åka dit med Tomas i morgon efter en lååång skoldag. Även min födelsedag. Det är nästan helt bortglömt bland alla andra roligheter :/ Konstigt. 21 blir jag i alla fall.


Förra året hade jag roliga siestadagar med goda vännerna Sanna och Stina :)


Fredag

Fredag idag. Och sovmorgon. Känns jätteskönt!
Träningsvärk i nästan hela kroppen sedan gårdagens träning. Ganska behaglig känsla.
Idag har jag lite planer, men hade gärna avbokat alla och suttit hemma i soffan och kollat på film hela dagen. Telias kunder får prova filmkanaler gratis hela helgen ;) Massa bra film som visas. Väljer nog att vara social ändå. Ska ut på campus om några timmar och umgås med martina och ida. Trevligt! Kan dock inte stanna för utgång på stallarna. Ikväll har jag och Tomas nämligen bjudit hit Ronnie och Lotta. Blir nog hämtmat från akropolis och någon film.
Nu ska jag väcka mig själv på riktigt.

Box & kick

Kom nyss hem från ännu ett träningspass. Idag blev det box och kick. Kul träningsform som jag provat på ett par gånger på campus då jag bodde där. Nu tränar jag ju i simhallen, och blev glad när jag såg att de också hade denna typ av pass.
Tyvärr måste jag säga att jag blev lite besviken. Det var ett bra pass, men inte tillräckligt hårt. Svettigt mellan varven men jag tyckte att man hann återhämta sig lite väl mycket då man höll mitsarna åt sin kompis. Kommer säkert ha träningsvärk i morgon ändå :)


Spinning around

Var på mitt allra första spinningpass igår. Wow, vilken bra träning! Trodde att jag skulle ramla av cykeln efter tio minuter, men så blev det inte. Höll ett perfekt tempo hela tiden, och blev inte sådär dödstrött förrän de sista låtarna. Men svetten rann ganska konstant. Effektivare träning har jag nog aldrig varit på. Skönt!
Träningsvärken har inte hunnit ifatt mig än, men om ett par timmar börjar det nog värka i ben och rumpa.

I fikans tider

Jag har aldrig varit en "fikaperson". Min pojkvän däremot älskar att fika. Kaffe och muffin på stan är nog en av hans favoritsysslor på helgen. Kanske är det därför jag nu börjar uppskatta fikans värde. Jag gillar fortfarande inte kaffe, och kommer nog aldrig att göra det heller, men nu när våren är här så blir jag ofta väldigt sugen på att ta en glass i parken, picknicka på campus eller mysa på stans uteserveringar.
Idag var Frida på besök och trots att jag lovat mig själv att undvika de flesta onyttigheter denna veckan så slutade det med att vi bakade äppelpaj och mumsade i oss. Underbart gott. Jag ångrar ingenting!
Fotobevis på de flesta av mina fikastunder finns såklart ;)


RSS 2.0