Sannapannapytt

Vilken helg!
Åkte ner i stan och mötte Sanna på stationen i fredags. Efter en liten runda i stan med henne och sannas syster Catrin så tog vi bussen tillbaka till campus. Där blev det stress, stress, stress.. Catrin skulle ju tvunget dra oss iväg på förfest redan klockan 6. Trots allt stressande så blev det en trevlig förfest med lite mycke vin för alla kanske. Man hinner med rätt mycket när man börjar så tidigt ;)
Iväg till Stallarna senare på kvällen och där blev det väldigt mycket dansande. Blir alltid så nu för tiden tycker jag.. men det är bra :) Dans gillar vi!!
Igår, lördags, så ringde Leah vid lite över tolv och vi bestämde oss för att gå och kolla på fotbollsturneringen VIS hade ordnat i olympen. Var ju lite halvroligt faktiskt.. Sanna lyckades också hitta vägen dit och efter ett tag så gick vi till ica och köpte lite mat. Mycket mat, så att jag kunde bli bjuden på middag hos Catrin senare på kvällen.. Yaay!! Spagetti och köttfärssås, avancerat ;) Mycket gott!
Sen blev det ny förfest.. hos Sophia den här gången. Alla var väl måttligt festsugna. Men det blev en rolig kväll ändå :)
På Sivans försvann sanna och catrin spårlöst, antar att dom gick hem. Men jag stannade med Leah och andra och vi dansade i timmar igen.
Med färre ord.. Mycket lyckad helg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0